Sin Jamesa Brolina bio je beskućnik, a njegove nove fotografije rastužile su mnoge

Foto: Profimedia

Nove fotografije Jessa Brolina rastužile su obožavatelje.

Posinak Barbre Streisand i sin Jamesa Brolina bio je beskućnik prije deset godina. Izbacili su ga iz stana, a uz to nije želio prihvatiti pomoć obitelji. Kopao je po kontejnerima u potrazi za hranom. Sada je situacija, barem što se njegovog stambenog pitanja tiče, malo bolja.

Živi u motelu

Daily Mail piše kako sin Jamesa Brolina danas boravi u motelu na periferiji umjetničkog grada Ojaija u Kaliforniji. Međutim bori se s viškom kilograma. Navodno ima oko 150 kilograma. 

Život njegovog oca Jamesa i maćehe Barbre potpuno je drugačiji. Oni žive u višemilijunskoj vili u Malibuu, a o Jessu javno ne govore. 

James Brolin i Barbra Streisand

Otac i brat su mu slavni glumci

Jess je krenuo očevim koracima u karijeri krajem 90-ih i početkom 2000-ih, ali je tu završilo i nije više pokušavao baviti se glumom. James Brolin, pak, iza sebe ima mnoštvo uloga te je osvojio dva Zlatna globusa i Emmy. Još 1998. dobio je zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

James Brolin

Njegov drugi sin Josh Brolin bavi se glumom od 80-ih, a imao je uloge u brojnim poznatim filmovima kao što su Osvetnici, Deadpool 2 i Dina: Drugi dio. 

Josh Brolin

Nije mogao plaćati stan

Podsjetimo, Jess je prije deset godina spavao na ulici. 

"Ponekad spava iza trgovina, u biti bilo gdje, a na ovom području noći znaju biti veoma hladne. Kada ga tako vidite, nikada ne biste pomislili da je član tako slavne i bogate obitelji. Tužno je to", rekao je tada izvor za Mirror.

Jess Brolin naslijedio je zakladu 1995. nakon smrti svoje majke, prve žene Jamesa Brolina, Jane Cameron Agee, koja je bila aktivistica za prava životinja. Ona je poginula u automobilskoj nesreći.

"Čini se da je potrošio sav novac, više ne može plaćati ni stanarinu. Neko je vrijeme spavao u napuštenom kamionu", rekao je jedan od Jessijevih prijatelja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.