Sin norveške princeze završio u pritvoru, ona otkazala put u Pariz na Olimpijske igre

Foto: Profimedia

Sin princeze Mette-Marit Marius Borg Høiby (27) završio je u pritvoru, javljaju norveški mediji. Marius je u pritvoru bio 30 sati zbog incidenta u jednom stanu u Oslu, a navodno ga je prijavila jedna 20-godišnjakinja. Marius ju je, kako tvrdi, "napao psihički i fizički", a ona je hospitalizirana zbog potresa mozga, prenosi People.

Oglasila se policija

Marius je sin Mette-Marit iz prvog braka te mu je budući kralj, princ Haakon, očuh. Mariusov odvjetnik ispričao je za VG.no da je njegov klijent prijavljen za tjelesne ozljede, a policija je dan kasnije, u srijedu, objavila i opširnije priopćenje o incidentu.

"Policija je izašla na teren nakon prijave nasilnog ponašanja tijekom noćnih sati u jednom stanu u Oslu. Mladić u 20-ima je uhićen, a idući je dan pušten iz pritvora", priopćili su te potvrdili da se radi o posinku prijestolonasljednika. "Žrtvu su zbrinuli, ali trenutno nemamo informacija o tome je li zadobila teže ozljede", poručili su.

Princeza otkazala put u Pariz

Mariusova majka, princeza Mette-Marit, zbog svega je odustala od odlaska u Pariz na Olimpijske igre te je ostala u Norveškoj. Princ Haakon je tako viđen kako prati atletiku sam. "Princeza je privremeno odgodila svoje putovanje i nada se da će uspjeti otići kasnije", rekli su iz palače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.