Sin Ralfa Schumachera o majci: Jednom smo zvali policiju jer je tukla tatu

Foto: Profimedia

David Schumacher, sin Ralfa i Core Schumacher, uključio se u javnu obiteljsku prepirku. Stao je u obranu oca te tvrdi da njegova majka ima psihičkih problema.

"Obično ne bih želio javno govoriti o obiteljskim problemima jer takve teme ne bi trebale biti na internetu. Nažalost, čini se da moja majka na ovo gleda drugačije. Sada je vrijeme da tome stanem na kraj: samo želim živjeti svoj život u miru i postići svoje ciljeve bez da me ljudi ispituju zašto majka javno optužuje mene i mog tatu", rekao je na sada već izbrisanom Instagram storyju, prenosi Daily Mail. 

Ispričao incident iz djetinjstva

David kaže da Cora ima psihičkih problema otkako je on pamti, a potom je ispričao priču iz njegova djetinjstva. 

"Kada su se moji roditelji razveli 2015., majka mi je zaprijetila da će mi uništiti životni san ako ne budem živio s njom, što znači da će moj san da budem vozač utrka biti uništen zbog zajedničkog skrbništva jer ona ne bi više htjela potpisati potrebne dokumente.

Budući da nije bila u dobrom psihičkom stanju brinuti se za mene, nisam želio odrastati u okruženju u kojem se svakodnevno govorilo koliko je moj otac loš. Jednostavno nisam želio biti u njenoj blizini", rekao je. 

"Dogodio se incident u kojem me htjela odvesti od vlastitog oca protiv moje volje i to je toliko izmaklo kontroli da smo morali zvati policiju jer je non-stop tukla mog oca", prisjetio se David.

"Stalne optužbe na račun mog oca da mi je napunio glavu i samo loše govori o njoj nisu ni približno točne. Otac je uvijek činio sve da imam dobar odnos s majkom. Više puta me nagovarao da joj dam još jednu priliku, ali nisam imao želje i živaca to prolaziti isto te probuditi stara sjećanja i doživjeti ista iskustva.

Ovo kako se ona ponaša je apsolutna sramota: moji roditelji su razvedeni već devet godina. Molim te, ostavi nas na miru i pusti nas da živimo svoje živote - ostavit ćemo i tebe na miru", zaključio je.

Javni sukob Ralfa i Core

Podsjetimo, Ralf je nedavno otkrio da je u vezi s francuskim poduzetnikom Etienneom Bousquet-Cassagneom. Ova objava izazvala je brojne poruke podrške, ali je također pokrenula javni sukob s Corom, koja je ranije izjavila da joj je bivši suprug, otac njihovog sina Davida, "zabio nož u leđa".

Cora je nedavno optužila Ralfa da je lagao u televizijskom intervjuu, gdje je izjavio da ga je ona blokirala na mobitelu i društvenim mrežama.

Par je prije toga bio u braku 14 godina, a razveli su se 2015.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.