Širi se novi video o Diddyju, pozivao je mladu glumicu (13) na svoj after party

Foto: EPA/Profimedia

Stari video u kojem Sean Diddy Combs poziva mladu glumicu na zabavu ponovno je postao viralan, i to usred optužbi da je glazbeni mogul navodno počinio seksualno zlostavljanje maloljetnika. U isječku s dodjele MTV Movie Awardsa 2003. godine, tada 33-godišnji reper prilazi 13-godišnjoj Daveigh Chase i pita je: "Dolaziš li na afterparty večeras?", dok u ruci drži piće.

Chase kimne glavom u znak odobravanja, a Diddy se nakon toga nasmije. U videu se također vidi glumac Ashton Kutcher, koji se smije zajedno s njima. Čini se da su se Diddy i mlada glumica upoznali ranije te večeri, kada su Diddy i Kutcher uručili Chase nagradu za najboljeg negativca za ulogu Samare u horor hitu Krug.

Video je izazvao brojne reakcije, a mnogi korisnici na društvenim mrežama ga sada dijele uz komentare poput: "Diddy je ovakve stvari radio javno, zamislite što se događalo iza zatvorenih vrata" i "Ovo je zastrašujuće. Nadam se da će ga osuditi na doživotnu kaznu."

Uhićen je u New Yorku

Podsjetimo, Diddy je uhićen u New Yorku i nalazi se u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Ovog tjedna je protiv njega podignuto još pet optužbi. Među tužiteljima su dva muškarca i tri žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Combs silovao. Uz to, Combsa se tereti i za drogiranje jednog muškarca i tri žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.