Širi se snimka Liama Paynea u kojoj opisuje susret s Diddyjem: Bojim se tog čovjeka

Screenshot: YouTube

Internetom je počela kružiti snimka Liama Paynea kako u showu Grahama Nortona opisuje svoj susret s Diddyjem, mogulom optuženim za trgovinu ljudima, seksualno zlostavljanje i silovanje, ali i Jay-Z-jem.

"Otišao sam razgovarati s njim i Jay-Z-jem. Pružio sam mu ruku, a on se samo nasmijao... Imao je najzlobniji smijeh koji sam ikad čuo. Tako da se pomalo bojim tog čovjeka", rekao je Liam 2017. godine u popularnom talk showu. Opisao je i kako ga je Diddy zatim uhvatio za ruku te je nikako nije htio pustiti. "To je bilo najdulje rukovanje ikad. Pitao sam se kad će završiti", nastavio je Liam.

Susret se dogodio na jednom partyju, no nije jasno na čijem. Liam je još otkrio da je na tom partyju bio Leonardo DiCaprio.

"Tjelohranitelj Jay-Z-ja me odgurnuo"

Zatim je opisao i svoj dojam o Jay-Z-ju.

"Tada se dogodilo ono najgore. To s Jay-Z-jem... Nagnuo sam se da bih razgovarao s njim, ali ispalo je da se ne možeš samo nagnuti prema Jay-Z-ju, to nije dopušteno. Njegov tjelohranitelj me odgurnuo, odletio sam preko cijele sobe. Zaključio sam - ok, samo ću sjediti ovdje s Ellie Goulding. Baš je bilo neugodno", dodao je tad 24-godišnji pjevač kroz smijeh.

Međutim, fanovima sklonima teorijama zavjere to nije toliko smiješno. Kad se pojavio isječak, krenule su brojne teorije, pa čak i sugeriranja "Diddyjeve umiješanosti u Liamovu smrt", za što, naravno, nema dokaza. Međutim, editirane snimke s jezivom glazbom u pozadini dok Liam priča ovu anegdotu preplavile su TikTok.

@criticzd What did @Liampayne know about Diddy? 😬 #LiamPayne #OneDirection #Liam #Diddy #PDiddy #Tweet #Twitter #RIPLiamPayne #News #TMZ ♬ original sound - GeminiAI
@evie.magazine Liam Payne recalls strange meeting with P. Diddy, who shook his hand while maintaining eye contact and smiling/laughing and would not let go. They way Salma’s smile drops when he said is name is crazy #pdiddy #salmahayek ♬ original sound - donnie
@naomivgallagher #CapCut #fyp #foryoupage #liampayne #onedirection #pdiddy #diddyparty #agrentina #diddy #jayz #rip ♬ original sound - Naomi V Gallagher

Zatim su se proširile i snimke intervjua sa svim članovima benda u kojima potvrđuju da su svi osim Harryja Stylesa bili na Diddyjevom partyju. "Ja sam htio mirnu večer, pa ga nisam upoznao", rekao je Harry.

@lilypaige_13 “full of watches and bitches” 😭 #louistomlinson #onedirection ♬ original sound - lily paige

Što se sve zna o smrti pjevača? 

Britanski pjevač Liam Payne (31), nekadašnji član One Directiona, preminuo je nakon pada s 40 metara visokog balkona hotela Casa Sur u Buenos Airesu.

Nesreća se dogodila u srijedu malo poslije 17 sati, a liječnici su rekli da mu nije bilo spasa. Svjedoci za američki tabloid TMZ tvrde da se Liam ranije ponašao čudno u predvorju hotela, gdje je navodno nastala snimka susreta s obožavateljicama.

Osoblje hotela pozvalo je policiju neposredno prije nego što je Payne pao s trećeg kata. U hitnom pozivu policija je obaviještena o "agresivnom muškarcu koji je možda pod utjecajem droga i alkohola". Naglasili su i da razbija stvari i hotelsku sobu, a argentinski mediji objavili su fotografije razbijene sobe. 

Payne je nekoliko tjedana boravio u Argentini, gdje je otputovao kako bi podržao bivšeg kolegu iz grupe One Direction, irskog pjevača Nialla Horana, koji je ondje održao koncert. 

S Liamom je neko vrijeme bila i njegova djevojka Kate Cassidy, no dva dana prije njegove smrti vratila se u SAD. Liam je u prošlosti javno govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem i o ovisnostima s kojima se borio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.