Širi se stara snimka Diddyja i Scotta, ljudi pišu: "Ovo sada ima puno više smisla"

Screenshot: X

HIP-HOP mogul Sean "Diddy" Combs uhićen je jučer u New Yorku te ga se tereti za reketarenje i trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije. Nakon vijesti o njegovom uhićenju društvenim mrežama počela se širiti stara snimka na kojoj razgovara s reperom Travisom Scottom, kojeg često naziva svojim "mlađim bratom". 

"Hoćeš li učiniti onu stvar?" 

"Hej svima, moj mlađi brat je tu, sutra je taj trenutak, vrijeme je. Hoćeš li učiniti onu stvar? Bolje da prate, idemo!" rekao je Diddy Travisu, koji mu je rukama dao znak da zašuti te počeo vrištati i trčati. 

Iako je njihov razgovor bio o glazbi, mnogi su se raspisali da je način na koji razgovaraju vrlo neobičan, a neki pišu da vjeruju da su reperi razgovarali u šiframa.  

"Ovaj video sada ima puno više smisla", pišu korisnici uz snimku koja je preplavila društvene mreže. 

Optužen za silovanje, trgovanje ljudima i vođenje kriminalne organizacije 

Podsjetimo, Combs se između ostalog suočava s optužbama da je silovao maloljetnu djevojku i pokušao prisiliti producenta na seks s drugim muškarcem. U optužnici se navodi da je reper desetljećima "prijetio, zlostavljao i prisiljavao žene i druge oko sebe da ispune njegove seksualne želje, zaštite njegov ugled i prikriju njegovo ponašanje".

Optužen je za vođenje kriminalne organizacije koja je provodila "trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, prisilni rad, otmicu, podmetanje požara, podmićivanje te opstrukciju pravosudnog sustava". 

Combs se izjasnio nevinim po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja nakon što je sutkinja odbila njegovo puštanje uz jamčevinu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.