Širi se stara snimka: Will organizirao rođendansku zabavu za Jadu, ona ga ponizila

Screenshot: Facebook

INTERNETOM se širi snimka reakcije Jade Pinkett Smith na rođendansku zabavu iznenađenja koju je njezin suprug, glumac Will Smith, planirao čak tri godine. 

Naime, glumac je suprugu želio iznenaditi prije deset godina, za njezin 40. rođendan. No Jadina reakcija nije bila onakva kakvu je Will očekivao. Naime, prilikom gostovanja u razgovornoj emisiji Red Table Talk par je ispričao o čemu je bila riječ. 

"Mislim da se prekretnica u našoj vezi dogodila kad sam napunila 40 godina. Tada sam imala krizu srednjih godina", rekla je Jada.

"Da, tvoj 40. rođendan je bio prekretnica", dodao je Will.

"Dan nakon Jadina 37. rođendana angažirao sam tim koji će organizirati proslavu njezina rođendana. To je trebala biti prava stvar", rekao je, a supruga ga je tada pogledala s razočaranim izrazom lica.

Will je dodao kako se nadao da će Jadu "izvući iz krize srednjih godina i da će iznenađenje biti njegov najljepši i najdublji iskaz ljubavi", ali tvrdi kako je Jada mislila da je to sve samo "smiješan prikaz njegova ega". Dodao je kako se osjećao slomljeno.

Mnogi ovu situaciju sada komentiraju na društvenim mrežama.

"Ponašaš se prema njoj kao prema kraljici, a ona prema tebi kao prema seljačini", "Ovo doista nije lijepo. Godinama je planirao kako da joj uljepša rođendan, a onda su svi to izokrenuli i natjerali ga da se osjeća sebično", "Ovo je toliko toksična veza", "Vama treba bračni savjetnik", "Kako je nezahvalna", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.