Sjećate li se kako je Iris Livaja izgledala 2012. godine?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Fotografi Pixsella prisjetili su se vjenčanja Jerka Leke i Ive Šarić 2012. godine. Ceremoniji je prisustvovala i Iris Livaja, koja se tada prezivala Rajčić. 

Iris je tada bila u vezi s Nikolom Pokrivačem. Ljubavni život nogometaša iz Čakovca uvijek je bio dinamičan. Prekinuo je vezu s tadašnjom djevojkom Katarinom zbog Iris, no idila između Nikole i splitske manekenke nije dugo trajala. Nakon dva mjeseca su prekinuli, a on se vratio djevojci Katarini. Nekoliko mjeseci kasnije par se zaručio, a vjenčali su se u lipnju 2014. godine, četiri mjeseca prije nego što je Katarina rodila. Razveli su se nakon četiri godine, a on je kasnije bio u vezi i s Ecijom Ivušić, danas Belošević.

Iris je danas u braku s Markom Livajom. U vezi su od 2014. godine, kad je on počeo igrati za ruski Rubin Kazan. Kad su se upoznali, Marko je imao 21 godinu. Iris je zbog nogometaša napustila manekensku karijeru i počela raditi kao fitness trenerica. Navijači su smatrali da je ona razlog njegovog ostanka u Splitu, pa su je zbog toga prozvali "kraljicom Torcide". Nakon dvije godine veze rodila im se kći Elizabet, a u veljači 2021. dobili su sina Lorenza. 

Inače, ni Iva i Leko više nisu zajedno. Razveli su se 2018. godine, a Iva je sada u braku s nogometašem Brunom Petkovićem. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.