Sjećate se Baruna? Izbacili su pjesmu nakon 10 godina jer je, kažu, procurila

Foto: Marin Sui

Sjećate se Baruna? Onog benda koji je 1998. izbacio Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta? Vraćaju se nakon 10 godina pauze.

S dugogodišnjim suradnikom Miroslavom Rusom rade na novom albumu koji su htjeli sačuvati do jeseni. No, kažu da im se dogodila nezgoda "nečijom nepažnjom" pa im je pjesma Samo s tobom - procurila i počela kružiti privatnim kanalima. A kad im se to već dogodilo onda su odlučili snimiti i spot. Na pjesmi i spotu su radili još Mihael Blum i Hrvoje Banić.

"Napokon! Mislim da je to prava riječ koja opisuje iščekivanje ovog singla od strane publike, a i s naše strane. Nakon silnih ispitivanja publike svih ovih godina gdje smo i kad ćemo nešto snimiti, napokon je došao i taj dan. Iako mi znamo kakvu pjesmu smo pripremili i znamo svaki njezin ton, jako smo uzbuđeni i jedva čekamo premijeru pa da čujemo i reakcije fanova. Pjesma je vrlo pjevna i plesna, ima dobar i zarazan rif koji će vam se uvući u misli tako da nas nećete moći izbaciti iz glave. A onda vas želimo čuti na budućim koncertima kako je pjevate s nama", kazao je Danijel Banić, pjevač Baruna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.