Sjećate se jezivih blizanki iz filma Isijavanje? Danas biste ih teško prepoznali

Screenshot/Foto: YouTube/X

BLIZANKE Lisa i Louise Burns poznate su kao jezive blizanke iz kultnog filma Isijavanje Stanleyja Kubricka koji je izašao prije 43 godine. 

"Dođi se igrati s nama, Danny", slavna je rečenica koju su Lisa i Louise izgovorile sa samo 12 godina kad su se pojavile u filmu.

Blizanke danas imaju 55 godina, a čak i najveći fanovi filma teško bi ih prepoznali. Nakon što su se proslavile u Isijavanju, sestre su odustale od glume. Lisa je postala odvjetnica, a Louise znanstvenica, no povremeno objavljuju na društvenim mrežama i prisjete se svojih uloga.

 

Prisjetile se snimanja 

"Prirodno smo sablasne. Ali vježbale smo govoriti unisono i radile smo na tome da izgovaramo rečenice na jezivi način", ispričale su u intervjuu za Cosmopolitan. 

U jednom od intervjua blizanke su progovorile o svom iskustvu na snimanju, koje im je ostalo u lijepom sjećanju: "Svaki smo se dan osjećale kao da smo pozvane na neku vrlo ekskluzivnu zabavu i bile smo najmlađe i najsretnije osobe koje su bile tamo."   

Sestre su također ispričale kako je Jack Nicholson drijemao na podu između scena kako bi ostao povezan s likom kojeg glumi te da im je često pričao kako mu nedostaje kći Jennifer iz prvog braka sa Sandrom Knight, zbog čega su stekle dojam da je bio odaniji čovjek nego što ga se prikazivalo u javnosti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.