Skoro umrla zbog silikona: "Trovali su me godinama pa istrunuli"

Screenshot: MailOnlineVideo

ANNETTE STEVENS je 48-godišnja majka dvoje djece koja je svoje užasno iskustvo s ugradnjom silikona u grudi ispričala za Daily Mail.

Naime, Annette je objasnila da je ugradila silikone jer su joj se grudi objesile nakon dojenja te ih je imala više od 13 godina. Jake glavobolje, oštra bol po cijelom tijelu, preskakanje srca, gubljenje daha, zamagljen vid, anksioznost i gubitak kose bila su njena svakodnevica, a tek je kasnije shvatila da je sve uzrokovano - silikonskim implantantima.

Nedavno se našla blizu smrti nakon što su joj implantanti istrunuli i počeli ju polako trovati. Silikoni su joj iscurili u krv i ostavili je u teškim zdravstvenim problemima.

Ugradnju silikona platila je 5500 funti, a vađenje istih 6000 funti.

Nakon što je hospitalizirana rečeno joj je da je tkivo koje je držalo implantante počelo trunuti unutar njezinih prsa. "Osjećala sam se kao da umirem. Da nisam izvadila implantante, silikoni bi me doslovno ubili", izjavila je.

Vrsta implantanta koje je ugradila sada je zabranjena u više zemalja, a Annette želi podijeliti svoju priču i upozoriti druge žene na opasnosti koje implantanti mogu donijeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.