Slavna reperica na pitanja novinarke na Met Gali odgovarala mijaukanjem, video je hit

Screenshot: Twitter

DOJA CAT u svojem je prvom pojavljivanju na Met Gali posvećenoj slavnom dizajneru Karlu Lagerfeldu pažnju izazvala ne samo izgledom nego i ponašanjem.

Slavna reperica pojavila se u srebrnoj haljini dizajnera Oscara de la Rente s kapuljačom s mačjim ušima. Baš kao i Jared Leto, Doja Cat je odabirom mačjeg kostima odala počast dizajneru i njegovoj slavnoj mački Choupette

Bizarni intervju

No reperica je u svojoj interpretaciji mačke otišla korak dalje i mijaukanjem je odgovarala na pitanja novinarke magazina Vogue, a snimka je postala hit na društvenim mrežama.

"Što se, kvragu, događa na Met Gali?" napisala je jedna tviterašica uz video bizarnog "razgovora" na crvenom tepihu.

"Tko je izradio haljinu?" upitala je voditeljica Doju Cat, a ona je odgovorila mijaukanjem.

"Što vas je inspiriralo za večerašnji izgled? Odgovorite mi detaljno", zamolila ju je, a reperica je ponovo mijauknula.

"Čemu se najviše veselite? Je li ovo vaša prva Met Gala?" pokušala je dobiti odgovor, no zauzvrat je dobila samo zagonetno mijaukanje, pa je morala odustati.

Hit na Twitteru

Tviteraši se ne prestaju sprdati s cijelom situacijom, a netko je objavio još jedan video s modnog događaja na kojem se vidi kako reperica ponovo mijauče, u razgovoru s drugom voditeljicom.

"Trebam li otići onamo i početi lajati?" našalila se jedna tviterašica, a tviteraš je komentirao: "Ovo je bio prokleti cirkus."

"Svake godine ovo postaje sve sličnije Capitalu iz filma Igre gladi", napisao je treći, a četvrta je zaključila: "Novinarka je dala sve od sebe."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.