Slavna starleta optužena za obiteljsko nasilje, tužio ju je bivši dečko

Foto: Instagram

Nekadašnja striptizeta, model i bivša žena Roba Kardashiana, Blac Chyna optužena je za obiteljsko nasilje, civilni napad i zlostavljanje, prenosi Daily Mail. Tužbu od 9 milijuna eura podnio je njezin bivši dečko, glazbenik Twin Hector, tvrdeći da ga je starleta udarala dok je spavao te da ga je često verbalno zlostavljala u vezi koja je trajala od kolovoza 2020. do ožujka 2023. godine.

Kako stoji u pravnim dokumentima koje prenose mediji, Hector tvrdi da mu je Chyna nekoliko puta zaprijetila da će ga ubiti te da ga je u rujnu 2021. pretukla dok je spavao, a dodao je i da je Chyna redovito pila alkohol te prekomjerno konzumirala droge. Hector je rekao sudu da je uvijek davao sve od sebe da izbjegne udarce te da je pokuša obuzdati.

Bivši dečko predložio joj je da potraži stručnu pomoć

Ispadi su, tvrdi tužitelj, dolazili bez vidljivog razloga, a kada bi se Chyna otrijeznila od opijata tada se ili ne bi sjećala incidenata ili bi rekla da joj je žao zbog toga bez imalo "iskrenog kajanja". Hector joj je predložio da potraži liječnički i psihološki tretman zbog svoje sklonosti nasilju, ali ona je to odbila te je zahtijevala od njega da se pridržava njezinih uputa ili zahtjeva.

Glazbenik je rekao da se nosi s PTSP-om, glavoboljama i nesanicom od zlostavljanja bivše partnerice. Naveo je i fizičke ozljede koje je zadobio tijekom bivšeg odnosa - to su slomljeni nos, oštećenje živaca, ozljeda vrata, posjekotine na licu i ožiljak. Opisao je i kako je kobne noći u rujnu 2021. dobio višestruke udarce zatvorenim šakama, laktom i koljenom po tijelu i licu.

Nakon njezinih udaraca, bivši dečko obilno je krvario

To je rezultiralo obilnim krvarenjem te je oslijepio od udarca u oči. Chyna je pozvala svog liječnika kući da mu pruži prvu pomoć, a on mu je preporučio da posjeti više stručnjaka kako bi liječio ozlijede, uključujući plastičnog kirurga, neurologa, oftalmologa i psihijatra.

Hector se nada da će Chyna potražiti pomoć te će ova tužba pokazati da je njezin status slave osobe ne čini "iznad zakona, posebno kada je u pitanju obiteljskom nasilje" te se iskreno nada da se ovakvo nešto neće nikada ikome dogoditi.

Ovo nije prva tužba za obiteljsko nasilje

Ovo nije prva Chynina tužba za obiteljsko nasilje. Brat reality zvijezde Kim Kardashian, Rob Kardashian, posvjedočio je na sudu 2022. da ga je bivša partnerica tijekom njihove veze 2016. godine udarila metalnom šipkom, pokušala ugušiti kabelom za iPhone te da je uperila nenapunjeni pištolj u njegovom smjeru.

>>Kardashiani kreću u borbu za skrbništvo: Misle da majka ne skrbi dobro o Dream

Također, 2018. posjetitelji jednog zabavnog parka u Americi objavili su video u kojem se vidi kako Chyna pokušava napasti jednu ženu. Naime, dok se sa svojom djecom, sinom Kingom Cairom i kćerkicom Dream, družila u zabavnom parku Six Flag, nepoznata žena je pomilovala njenu kćerkicu po ruci i rekla joj da je baš slatka djevojčica. 

Blac Chyna je na to potpuno poludjela, skinula jaknu i zgrabila dječja kolica kojima je pokušala napasti ženu. Njeni prijatelji su je morali fizički zadržati kako ne bi nasrnula na nju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.