Slavni glumac utjelovio je Donalda Trumpa u novom filmu. Prepoznajete li ga?

Foto: Press/EPA

Nedavno je izašao trailer za biografski film o Donaldu Trumpu The Apprentice, koji je imao premijeru na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu. Trumpa je utjelovio Sebastian Stan, zvijezda Marvelovog filmskog svemira.

Sebastian u novom filmu izgleda neprepoznatljivo. 

Govorio o svojoj ulozi

Stan vjeruje da u svakoj osobi u određenoj mjeri "postoji Trump". "Znam da to nije popularno reći ili si to ljudi ne žele priznati", rekao je glumac. 

Smatra da će film naučiti ljude da prihvate svoje mane i postanu bolji ljudi. 

Sebastian Stan

"Važno je da istražimo možda mračnije elemente koji žive u svima nama kako bismo mogli razumjeti kako da imamo bolji odnos s njima umjesto da potiskujemo, izbjegavamo i pretvaramo se da ih nema", rekao je.

Sebastian Stan je rumunjsko-američki glumac. Stekao je priznanje svojom ulogom Buckyja Barnesa. Osim u Marvelovim projektima, glumio je i u Pam & Tommy, A Different Man, Tračerici, Ja, Tonya i mnogim drugima filmovima i serijama.

O čemu se radi u filmu The Apprentice?

Biografski film The Apprentice smješten je u 1970-e u New Yorku i prikazuje rane dane Trumpove karijere. Kao drugi sin u imućnoj obitelji, Trump je oduvijek sanjao o uspjehu, ali svoje ambicije počeo je ostvarivati tek kad ga je pod krilo uzeo Roy Cohn, njujorški tužitelj koji je radio za senatora Josepha McCarthyja.

Film je izazvao kontroverze jer su neke scene prikazale Trumpa u negativnom svjetlu. Primjerice, u jednoj sceni siluje svoju prvu ženu Ivanu Trump, dok ga u drugim scenama možemo vidjeti kako koristi amfetamine i posjećuje plastičnog kirurga.

Zbog kontroverzne tematike The Apprentice nije mogao naći distributera koji će prikazivati film na području SAD-a. No prava na film u srpnju je otkupila distribucijska kompanija Briarcliff Entertainment. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.