Slavni otac bijesan zbog kćeri koja se ljubi u reality showu: Bacit ću nešto u ekran

Foto: Profimedia/Instagram

NAKON što je njegova 19-godišnja kći Gemma otišla u kontroverzni reality show Love Island, sada se o njezinom sudjelovanju oglasio i njezin otac, legendarni nogometaš Michael Owen.

Bivši nogometaš priznao je da se boji gledati kćer Gemmu kako se ljubi i dijeli krevet s muškarcima u novoj sezoni britanske verzije realityja Love Island. U tom showu oskudno odjeveni, iskvarcani i nabildani zgodni mladi ljudi žive u raskošnoj vili i traže ljubav pod budnim okom brojnih kamera. Ima tu osjećaja, drame, svađe, podmetanja, gluposti i lažne spontanosti na tone, kao i seksa ispod plahti.

Svake sezone među natjecateljima se nađe netko tko je po nečemu, recimo, poznat, od djece glumaca i sportaša do bivših članova opskurnih bendova. Ove godine to je mlada Gemma, a njezin otac nije baš presretan.

Iako se dugo trudio izbjeći razgovor o kćerinu ulasku u svijet realityja, pritisak je očito bio prejak pa je za Daily Mail progovorio o nelagodi koju je osjetio kada je vidio svoju kćer kako dijeli krevet s Davideom Saclimentijem i rekao: "To ni jedan otac ne želi gledati, zar ne?" Kazao je kako je o emisiji razgovarao sa suprugom Louise.

"Pitao sam Louise zar zaista moraju spavati zajedno, u istom krevetu. Ona je rekla: 'Da.' Rekao sam: Nisam računao na to", kazao je Owen. Unatoč njegovoj ljutnji zbog dijeljenja kreveta, nogometaš je priznao da je prilično sretan jer Gemma nije ostvarila "fizički kontakt" s Davideom, jer je "bila leđima okrenuta tipu".

"Ako bude dodira, mislim da ću baciti nešto na ekran televizora. Ne želim vidjeti da se ljube. Nemojte me tjerati da to gledam!" rekao je nogometaš i dodao da je baš ljubljenje bilo jedna od najvećih briga njegove kćeri kada je ušla u vilu na Mallorci.

"Nisam znao ništa o showu, ali brinuo sam se da će ona morati poljubiti jednog, drugog, pa sljedećeg muškarca. Supruga mi je rekla kako postoji šansa da će morati plesati nešto tipa plesa u krilu, zbog čega će joj sigurno biti neugodno. Ne znam, pretpostavljam da će, kako vrijeme prolazi, biti opuštenija", rekao je nogometaš.

Njegova kći u showu je na početku "spojena" s natjecateljem Liamom Llewellynom, no ubrzo ju je preoteo Davide Saclimenti, Talijan koji živi u Manchesteru i sebe naziva "talijanskim pastuhom". Ni s njim nije ostala u paru, nego je na kraju tjedna završila s 23-godišnjim Lucom Bishom.

Inače, 19-godišnja Gemma ima vlastitu liniju odjeće za plažu i natjecala se za Veliku Britaniju kao dresurna jahačica. Mlada brineta sebe opisuje kao "zabavnu, koketnu i vatrenu" djevojku.

Rekla je da je natjecateljski raspoložena, ali i sigurna da neće preotimati dečke drugim natjecateljicama, ako vidi da par ima iskrenu vezu. Kada je odlučila ući u ovaj reality izjavila je kako njezin otac sigurno neće biti sretan zbog te njezine odluke, a čini se da je bila u pravu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.