Slavni reper optužio Cardi B da ga je varala dok je bila trudna, ona brzo odgovorila

Foto: EPA

Usred razvoda s glazbenicom Cardi B reper Offset optužio ju je da je imala aferu dok je bila trudna, a ona je te navode djelomično potvrdila. Ne zna se kada se afera dogodila, ali Cardi je u srpnju predala zahtjev za razvod, piše Page Six.

"On misli da me može kupiti"

Tijekom svog jučerašnjeg javljanja u Instagram lajvu Cardi B je otkrila neke pojedinosti o prekidu veze s Offsetom, uključujući i to da joj je bivši suprug prijetio da će joj oduzeti poklone koje joj je dao jer je nakon prekida nastavila sa svojim životom.

"Znaš što mi je suludo? On misli da me može kupiti, ali ne može. Toliko je lud da vjeruje da je to dovoljno... Želiš mi prijetiti oduzimanjem stvari za koje sam radila? Želiš igrati te igre sa mnom? Igrat ćemo. Želiš uzeti moje stvari jer sam nastavila dalje? Slobodno. Zašto ti ne možeš nastaviti dalje?" rekla je Cardi.

Osim toga, na Twitteru je objavila post u kojem je kratko napisala: "I jesam." Mnogi nagađaju da je tim komentarom potvrdila Offsetove optužbe za prevaru.

Ona je podnijela zahtjev za razvod

Podsjetimo, Cardi je zatražila razvod nakon šest godina braka usred glasina o varanju, a nagađalo se da ju je Offset prevario, ali da to nije bio jedini razlog. "Udaljili su se. To ju je nagnalo na ovu odluku više nego išta drugo. Ovo je nešto što ona želi učiniti", rekao je izvor. Cardi traži skrbništvo nad njihovom djecom, kćeri Kulture (5) i sinom Waveom (2). 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.