Slavni voditelj priznao da je pokušao smršaviti uz Ozempic: "Nije djelovao na mene"

Foto: Profimedia

Voditelj James Corden postao je zaštitno lice tvrtke Weight Watchers s kojima je potpisao višemilijunski ugovor. Voditelj ih je pohvalio da su mu pomogli u rješavanju problema s težinom. Međutim prošle godine prekinuo je tu suradnju i okrenuo se Ozempicu, popularnom lijeku za mršavljenje među slavnim osobama. Za razliku od mnogih koji tvrde da su uz pomoć Ozempica smršavjeli, Corden ima drugačije iskustvo.

"Probao sam Ozempic i, kako vidite, nije baš djelovao na mene. On samo smanjuje osjećaj gladi, ali ja rijetko jedem samo zato što sam gladan", izjavio je Corden, prenosi Daily Maila. On smatra da problemi s mentalnim zdravljem mogu biti uzrok prejedanja, priznavši da često jede prekomjerne količine čokoladica dok je u autu.

Što je Ozempic?

Ozempic je lijek koji se prvenstveno koristi za liječenje dijabetesa tipa 2. Djelatna tvar, semaglutid, pomaže u regulaciji šećera u krvi i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. No ono što je Ozempic dovelo u središte pažnje je njegova neočekivana nuspojava - značajan gubitak težine kod korisnika.

Mnogi korisnici prijavili su izvanredne rezultate u gubitku težine koristeći Ozempic. Neki su uspjeli izgubiti značajan broj kilograma u relativno kratkom vremenu, što je dovelo do njegove popularnosti među osobama koje traže brzo i učinkovito rješenje za višak kilograma. Lijek djeluje tako da smanjuje apetit i usporava pražnjenje želuca, čime korisnici osjećaju sitost duže vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.