Snimanje filma u Londonu izazvalo kaos, požalili se i celebovi: "To ih izluđuje"

Foto: Profimedia/EPA

U Londonu se snima novi nastavak filma Bridget Jones s Renée Zellweger u glavnoj ulozi. Produkcija je tim povodom zamolila stanovnike sjevernog dijela grada da ne odlaze i dolaze u svoje domove tijekom snimanja, već da to rade u točno određeno vrijeme u kojem neće ometati snimanje, prenosi Daily Mail. Naravno, ovakva situacija nije mogla proći bez drame. 

Ovakva pravila nikako se ne sviđaju glumcu Ramiju Maleku i glazbeniku Harryju Stylesu, s obzirom na to da se snimanje odvija u blizini njihovih domova. "Snimanje u ovom dijelu grada je izazvalo kaos", rekao je dobro upućeni izvor za britanske medije. "Riječ je o susjedstvu u kojem žive zvijezde kao što su Harry, Rami, Ricky Gervais i Rowan Atkinson, koje dobivaju poruke od produkcije da ne prekidaju snimanje. To ih izluđuje, kao da su taoci", dodao je.

Novi nastavak filma izlazi iduće godine

Naime, novi nastavak filma Bridget Jones trebao bi biti premijerno prikazan u veljači 2025. Film je režirao Michael Morris prema scenariju Helen Fielding, Abi Morgan i Dana Mazera. Renée Zellweger vraća se "staroj" novoj ulozi u filmu pod nazivom Bridget Jones: Mad About the Boy.

Hugh Grant, koji je glumio Daniela Cleavera u Dnevniku Bridget Jones iz 2001. i nastavku Bridget Jones: Na rubu razuma iz 2004., vraća se u franšizu te će u Mad About the Boy glumiti uz Zellweger. Grant se nije pojavio u trećem nastavku franšize, Beba Bridget Jones iz 2016., unatoč tomu što je njegov lik bio dio radnje tog filma.

Snimanje u Londonu

U četvrtom će im se nastavku pridružiti i Emma Thompson, koja je u Bebi Bridget Jones glumila dr. Rawlings. Uz nju će se u novom nastavku filma pojaviti Chiwetel Ejiofor i zvijezda Bijelog lotosa Leo Woodall.

Navodno u filmu više nema Colina Firtha, koji je u prva tri glumio šarmantnog Marka Darcyja, a radnja se odvija u vrijeme nakon što je Darcy poginuo u Sudanu i prikazuje život Jones kao udovice s dvoje male djece. Njezina novog partnera tumačit će Leo Woodall. Mnoštvo obožavateljica filmova o Bridget Jones najavilo je ranije bojkot četvrtog filma ne bude li u njega uključen i omiljeni im Darcyjev lik. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.