Snimka nastupa Justina Timberlakea nakon uhićenja širi se internetom, svi pišu isto

Screenshot: TikTok

Prije nekoliko dana pjevač Justin Timberlake uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju. Ovog vikenda održao je prvi koncert nakon uhićenja.

Nastupao je u Chicagu, a sada se društvenim mrežama širi snimka njegovog koncerta. Na kratkoj snimci Justin se kreće među publikom i netko od obožavatelja ga je snimio izbliza.

Mnogi fanovi su zabrinuti

"Ovo je tužno jer mu se sve vidi u očima. Nadam se da će Justin Timberlake dobiti pomoć", piše u opisu snimke. U komentarima svi misle isto.

@mariettadaviz This is sad because you can see it in his eyes. I hope Justin Timberlake gets help, no one #JustinTimberlake ♬ original sound - Kristin

"Što mu se događa?", "Na čemu je on?", "On je na nečemu, oči su sve rekle", "Ovo je stvarno tužno. Nadam se da će dobiti pomoć", "Ovo nije samo umor", "Ponašate se kao da je jedini koji je na nečemu. Gotovo svi dok nastupaju su pod utjecajem nečega, bilo da je alkohol ili nešto drugo", "Oči širom otvorene", neki su od komentara.

Govorio o skandalu

Inače, Justin se na tom koncertu osvrnuo na skandal koji mu se dogodio.

"Bio je ovo težak tjedan. Prošli smo zajedno uspone i padove, ali vi ste ovdje, ja sam ovdje i ništa ne može promijeniti ovaj trenutak. Znam da me ponekad teško voljeti, ali vi me nastavljate voljeti i ja vam uzvraćam", rekao je.

Podsjetimo, nakon uhićenja pjevač se branio da je "popio samo jedan martini" i odbio je alkotest čak tri puta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.