Snimka tate i kćeri kako se glupiraju oduševila ljude: "Prava si sretnica"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Isabella Morello Rodriguez iz sjeverne Virginije objavila je snimku na kojoj se glupira sa svojim ocem Arnoldom Morellom (60), a video je oduševio mnoge. 

25-godišnja Isabella na početku snimke kuca na prozor automobila kako bi privukla očevu pozornost, a otac joj otvara vrata. Ona zatim izlazi iz auta i pruža mu ruku poput kraljice, a otac prihvaća igru i uzima joj ruku te se nakloni. 

@isa_kristen22 i think he gave me the silly gene #fatherdaughter #dad #hispanicdad #youngestchild #genz #funny ♬ original sound - isa kristen

"Mislim da sam od njega naslijedila gen za glupiranje", napisala je uz snimku koja je prikupila više od 16.7 milijuna pregleda i 3.5 milijuna lajkova, a dok su neki pisali kako ih je prizor nasmijao, druge je ganula njihova povezanost. 

"Razumio je zadatak. Stigla je kraljica", "Moj tata nije ovakav", "Ovo je malo izliječilo moje ožiljke iz djetinjstva. Uvijek sam priželjkivala da imam šašavog tatu umjesto ljutitog", "Ovo me rasplakalo" i "Prava si sretnica" samo su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.