True crime koji Hrvati ne prestaju gledati zgrozio gledatelje diljem svijeta

Foto: Press

U top 10 najgledanijih novih sadržaja na Netflixu u Hrvatskoj je true crime dokumentarac Jailbreak: Love on the Run. Dokumentarac prati priču zatvorske čuvarice Vicky White, koja se zaljubila u zatvorenika Caseyja Whitea (isto prezime je samo slučajnost, upoznali su se u zatvoru) i pomogla mu da pobjegne iz zatvora na dan kad je išla u mirovinu.

Gledatelje je posebno šokirala činjenica da su u dokumentarac uvršteni stvarni 18+ telefonski razgovori između njih dvoje. "Bolesno je da puštaju snimke njihovog telefonskog seksa", "Snimke njihovih razgovora su me šokirale", "Ovo je baš neugodno, mogli su i bez ovog", pišu gledatelji na društvenim mrežama nakon što su čuli snimke telefonskih odnosa ovog zatvorskog para.

 

Razmijenili preko 1000 poziva

U pozivima par razgovara o donjem rublju, seksualnim igračkama i specifičnim intimnim radnjama. Čuju se i uzdisanje, zazivanje imena, 18+ komentari te planovi i nade u "stvarni seks jednog dana". To im se i ostvarilo jer je Matt Burbank, Vickyin šef i ravnatelj zatvora, potvrdio da se par doista i poseksao u zatvoru.

Par je tijekom zabranjene romanse telefonski komunicirao više od 1000 puta. U dokumentarcu su objavljeni samo neki od njih. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.