Snoop Dogg nakon sinoćnje ceremonije otvaranja OI-ja postao hit na TikToku

Screenshot: TikTok

AMERIČKI reper, producent i glumac Snoop Dogg (52) hit je na TikToku nakon sinoćnje ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu. Naime, reper je bio jedan od posljednjih nositelja olimpijske baklje kroz Pariz. Snoop Dogga je angažirala američka mreža NBC kao sukomentatora na Olimpijskim igrama.

Mnogima se jako svidjela ova odluka, stoga je TikTok pun videomontaža s jučerašnje ceremonije.

@lemotoristedu42

Flamme olympique Snoop Dog

♬ son original - DZ-PERFORMANCE 42
@tele7jours 🔥 Le rappeur star américain @snoopdogg a porté la flamme olympique, ce matin à Saint-Denis ! Ce grand amateur de sport sera aux commentaires de la chaîne NBC pendant les #JeuxOlympiques. #flammeolympique #paris2024 #television #snoopdogg #paris #jeuxolympiques #tele7jours ♬ son original - Télé 7 Jours

Društvenim mrežama kruži i video u kojem reper pleše s kišobranom. "Ovo je pravo američko blago", "Trebalo nam je ovo", "Ovako želim uživati u životu", "Nadam se ću biti tako fora kad ostarim", samo su neki od komentara.

@sitchchick Snoop Dogg is living his best life at the Olympics #fyp #paris2024 #olympics #fyf #openingceremony #snoopdogg #trending #capcut #sitchchick ♬ Alibi - Sevdaliza & Pabllo Vittar & Yseult

Podsjetimo, Snoop Dogg istrčao je utrku na 200 metara na treningu tima SAD-a u Oregonu. Trčao je s osvajačima olimpijskih medalja Atom Boldenom i Wallaceom Spearmonom.

@rap Y’all rockin’ with #SnoopDogg at the #Olympics ⁉️🔥 Via: @NBC Olympics & Paralympics #RapTV #snoop #snoopdog #snoopdoggydogg ♬ original sound - RAP

Počele Olimpijske igre

Olimpijske igre u Parizu službeno su otvorene ceremonijom koja je počela u 19:30 u petak, a prvi put u povijesti ceremonija otvaranja nije održana na stadionu. Oko 10 i pol tisuća sportaša bilo je na gotovo 100 brodova koji su plovili rijekom Seinom i prošli pored nekih od najprepoznatljivijih pariških znamenitosti.

Brodovi sa sportašima naposljetku su stigli nasuprot Trocadera, šetališta koje se nalazi preko puta Eiffelovog tornja. Ondje se održao službeni dio protokola i paljenje olimpijskog plamena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.