Sofia Vergara pozirala u kratkoj haljini i pokazala ožiljak od operacije koljena

Foto: Instagram

Sofia Vergara na Instagramu je objavila fotografiju sa snimanja u Madridu.

52-godišnja glumica je pozirala u bijeloj haljini s prorezom. Sjedila je na stolcu i podignula nogu te pokazala ožiljak na nozi nastao od posljedica nedavne operacije. Yahoo piše da je Vergara prije pet mjeseci operirala koljeno i da se još oporavlja. 

Glumica nije otkrila obožavateljima zašto je išla na operaciju. Rekla je samo da se o njoj brinuo njezin dečko, ortopedski kirurg Justin Saliman. "Ako ikada budete imali ozbiljnu operaciju koljena, pobrinite se da imate zgodnog doktora koji će spavati s vama tu noć", poručila je tada.

Prvi put snimljeni u listopadu 2023.

Podsjećamo, o njihovoj vezi počelo se šuškati nakon što su snimljeni na spoju u Beverly Hillsu u Kaliforniji krajem listopada prošle godine. Nakon toga su ih paparazzi snimili još nekoliko puta. 

Strani mediji početkom su godine pisali kako Sofijina i Justinova romansa nije potrajala. Izvor blizak glumici ispričao je tad da ona nije spremna za ozbiljnu vezu. 

"Još uvijek postoji ta iskra između Justina i Sofije, no Sofia više uživa u tome da je solo, ne želi se smiriti ni uz koga, čak i ako između njih postoji ta nevjerojatna kemija", rekao je izvor. No čini se kako je njihova veza ipak opstala.

Vezu s kirurgom započela je nakon razvoda od Joea Manganiella.

Justin je ranije bio u braku s glumicom Bree Turner, poznatoj po ulogama u serijama Grimm i The Ugly Truth. Proveli su zajedno deset godina, a razveli su se 2018. Imaju dvoje djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.