Šogor Blake Lively stao u obranu glumice: "Istina još nije izašla na vidjelo"

Foto: Profimedia

Popularna glumica Blake Lively suočava se s velikom krizom u karijeri, a u njezinu obranu je, nakon njezine sestre Robyn Lively, sada stao i šogor Bart Johnson. Glumica je već neko vrijeme na meti kritika, a film It Ends with Us, u kojem ima glavnu ulogu te je i producentica, prate brojne kontroverze.

"Moja najbolja prijateljica"

Čestitavši joj rođendan, Johnson je napisao: "Moja najbolja prijateljica već 30 godina! 30 godina sam imao privilegiju biti prijatelj s ovako ljubaznom, punom ljubavi, predanom, vrijednom i inspirativnom, snažnom ženom!! Nekim tko želi učiniti svijet boljim mjestom i tko je bio izvanredan uzor na milijun načina - brinući se za druge, šireći dobrotu i, moj osobni favorit, stavljajući svoju obitelj na prvo mjesto", napisao je Bart Johnson, suprug njezine starije sestre.

Čestitku na Instagramu zaključio je riječima: "Kad odrastem, želim biti poput nje. Čeka me dug put. Volim te, Blake."

Ispod objave odgovorio je na komentar jednog od svojih pratitelja koji tvrdi da Lively griješi što "promiče sreću u okruženju obiteljskog nasilja bez ikakvog obzira prema žrtvama". Johnson mu je odgovorio: "Siguran sam da imaš veliko srce i da želiš najbolje. Mogu vam obećati da istina još nije izašla na vidjelo. Blake je radila više na ovom filmu nego na bilo čemu što sam vidio u svom životu. Jer joj je to toliko značilo."

Zašto je mnogo ljudi ne voli?

Osim nagađanja o svađi s redateljem i glavnim glumcem Justinom Baldonijem, Blake je optužena za nekoliko "zlobnih komentara" tijekom intervjua.

U filmu glumi i Justin Baldoni, a pažnja se s filma preselila na navodne tenzije i nesuglasice između glavnih glumaca. Spekulacije o lošem odnosu između njih počele su se širiti nakon što su mnogi primijetili da nisu zajedno promovirali film. Izvor blizak glumcima za Daily Mail je ispričao detalje drame. Tvrdi da su se svi pomalo bojali Blake, dok je Baldoni ismijavan kao "probuđeni, woke, performativni feminist".

"Lively je bila jako nepristojna"

"Lively nije bila zločesta, samo je bila jako nepristojna. Nije bilo svađa ili tučnjave, ali ona je bila toliko samouvjerena da je to izazivalo velik stres i napetost na setu. Do tenzija je dolazilo uvijek kad bi Blake bila u blizini, a nije se čak ni sramila što je kolege moraju čekati. Vidjelo se da je se svi boje", ispričao je izvor i dodao da je Justin bio pod velikim stresom.

"Toliko je bio nervozan da bi, kad biste mu postavili pitanje, rekao - pa samo pitaj Blake", tvrdi izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.