Splitska pjevačica otkrila sve o prijateljstvu sa srpskom pjevačicom: "Bodrila me"

Screenshot: YouTube

Splićanka Đana Smajo prošle je godine pobijedila u drugoj sezoni popularnog glazbenog natjecanja IDJ show. Mentorica joj je bila poznata srpska pjevačica Nataša Bekvalac. Đana je svoje iskustvo s natjecanja ispričala za Hype TV.

"Vjerovala je u mene"

Mlada Splićanka je od samog početka showa bila veliki favorit za pobjedu, a svaki njezin nastup bio bi viralan na društvenim mrežama, posebno na TikToku. Đana je u intervjuu posebno istaknula podršku svoje mentorice Nataše Bekvalac.  

"Jao, moja Nale, tako sam je zvala tijekom natjecanja, ona je zaista vjerovala u mene i bodrila me kao druga majka. Jako me veseli da znam da njene kćeri vole moje pjesme i da ih slušaju", poručila je Đana.

Preko 2 milijuna pregleda

Đana je nedavno izbacila novi duet s poznatim srpskim reperom i pjevačem Reljom Popovićem pod nazivom 12xJANUAR, a pjesma ima preko 2 milijuna pregleda na YouTubeu. "Meni Relja nije bio mentor, ali je sada nekako postao", rekla je Đana koja je istaknula da je s poznatim reperom u jako dobrim odnosima.

Demantirala vezu s kolegom

Mnogi su tijekom natjecanja vjerovali da je započela ljubavnu vezu s kolegom iz natjecanja, Tomom Milovanovićem, međutim Đana je opovrgnula te glasine. "Između nas nema nikakve zle krvi. Mnogi su mislili da ako nismo zajedno, znači da nismo ni dobro, ali stvarno je sve super. Meni je Toma kao umjetnik i kao pjevač famozan", ispričala je Đana. Đana je u intervjuu najavila i potencijalni duet s Tomom na kojem već neko vrijeme rade.

@survivor_hr Đana i Toma 🤍 #idj #idjshow #đanasmajo #tomamilovanovic #djanasmajo #idjvideos #bosnia #serbia #croatia #bosna #hrvatska #srbija #balkantiktok #fyp #balkan #split #beograd #djanaitoma ♬ toma i djana pola sunca - balkan things

Osim u IDJ showu, Đana se tri puta natjecala na Dori, a prvo veliko javno natjecanje bile su joj Zvjezdice.

Mlada glazbenica je nakon showa snimila još tri pjesme pod nazivom Ljubav, Alarmantno i Nostalgija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.