Splitski svećenik o Noći vještica: Te večeri zna bit ružno. Mnoge će izudarati demoni

Foto: Shutterstock/Facebook

DON IVAN TERZE, župnik Župe Presvetog Srca Isusova na Visokoj u Splitu, objavio je status u kojem je vjernike upozorio na Noć vještica. "Noć vještica će biti ružna", započeo je.

"Počinjem se duhovno pripremati za večer uoči Svih svetih. Kao i svake godine, te večeri zna bit ružno. Mnoge duhovno osjetljive osobe izudarat će demoni. Jedne godine, odlučili smo moliti za jednu duhovno ugroženu osobu cijelu noć, pokušavajući je zaštititi od demonskih napada koje je redovno trpjela. Nije išlo. Svejedno je dobila udarce. Nekoliko drugih osjetljivih osoba i ove godine doživjet će pojačano demonsko uznemiravanje. Mnogi koji su opsjednuti ili ozbiljno potlačeni patit će intenzivnije tijekom noći. Sami svećenici te noći obično su bombardirani demonskim napastima i unutarnjom borbom", napisao je svećenik.

NOĆ VJEŠTICA ĆE BITI RUŽNA! Počinjem se duhovno pripremati za večer uoči Svih svetih. Kao i svake godine, te večeri zna...

Objavljuje Don Ivan TerzeNedjelja, 29. listopada 2023.

"Te večeri će se Sotoni pridružiti i ljudske sluge"

"Postoje razdoblja tijekom godine kada je demonsko uznemiravanje jače nego inače, a Noć vještica je na vrhu liste. To je demonsko iskrivljavanje velikog blagdana Svih svetih, sljedećeg dana. Štoviše, pridružit će se te večeri Sotoni i ljudske sluge koje će bacati kletve, uroke i svakakva zla. Pitam se za roditelje koji svoju djecu oblače u vragove ili vještice. Znaju li što rade? Mi ćemo tu večer provesti u euharistijskom klanjanju", nastavio je.

"Dočekat ćemo blagdan Svih Svetih. Tada ćemo biti okruženi mirijadama svetih ljudi koji se slave na ovaj dan. Sjaj Božanske svjetlosti koji sja kroz njih rastjerat će tamu. I opet će zavladati mir", zaključio je.

Inače, sličnu poruku poslao je i jedan zagorski svećenik koji je odlučio organizirati - Holywin.

>>U hodniku zagrebačke škole osvanuo plakat "Reci ne Halloweenu jer..."

>>Češki svećenik djeci je uništio bundeve. Evo što na temu Noći vještica kaže hrvatski

>>ANKETA Slavite li Halloween?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.