Šprajc tijekom Stankovićeve emisije: Volim ćelave i glupe muškarce. Osobito ako su TV voditelji

Screenshot: RTL/HRT

TIJEKOM emisije "Nedjeljom u 2" RTL-ov urednik i voditelj Zoran Šprajc napisao je na svom Facebooku zanimljiv status.

"Volim ćelave i glupe muškarce. Osobito ako su TV voditelji", poručio je Šprajc.

Netom prije tog statusa Stanković je svoju gošću, spisateljicu Milanu Vuković Runjić pitao je li gledala Big Brother (koji je emitiran upravo na Šprajcovom RTL-u), a ona mu je odgovorila da nije. Stanković je nastavio dalje.

"Jučer je pobijedio dečko koji je prilikom ulaska u kuću izjavio da voli plave i glupe žene. Međutim nakon sto dana on je pobijedio i dobio nagradu od sto tisuća eura. Nitko se nije skandalizirao nad time, pa ni ja, jer kažu da je Big Brother takav", prokomentirao je, a Vuković Runjić još se oštrije obrušila na reality koji je prenosio RTL.

"Ja sam zadnja osoba u Hrvatskoj i svijetu za komentiranje Big Brothera, meni je to nešto što mentalno ugrožava i truje i ne usuđujem se to gledati, čak i ako je negdje u kafiću na televiziji, meni je to žanrovski horor da ljudi to gledaju i da im je to zanimljivo", rekla je.

"To su uklapa o moje najbolesnije predrasude o Big Brotheru koje su naglašene i ne daju mi da pogledam", prokomentirala je pobjedu Darka Petkovskog.

Osim Big Brothera, prije Šprajcova Facebook komentara Vuković Runjić prokomentirala je MOST: "Koliko to sve skupa košta, Aco? Ja sam imala tri iz matematike u osnovnoj školi pa se ne mogu sad zalijetati, ali košta li nas ta silna neodređenost?".

Rekla je ponešto i o Kolindi Grabar Kitarović: "Sviđa mi se što nije zaleđena, čini mi se da je krvava pod kožom, čini mi se da ljude čuje vidi i da komunicira s njima. Imam osjećaj da je žena potpuno živa. Kod prethodnog predsjednika mi je smetao daj dojam zaleđenosti".

Komentirala je zahlađeni odnos premijera i predsjednice: "Aco, nije to baš uvijek, kad je bila ona vojna parada, oni su se nešto došaptavali, bili su kao golubići, bilo ih je lijepo za vidjeti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.