"Jesam li ja luda?" Scena iz hit-serije zbunila Srbe, uvjereni su da čuju srpski

Foto: Press

NEDAVNO je prikazana treća epizoda druge sezone HBO-ove serije Zmajeva kuća, a jedan detalj privukao je pažnju gledatelja iz Srbije. Fanovi su na X-u počeli pisati kako čuju da netko govori "Gospodi, pomiluj" dok kraljica Alicent (Olivia Cooke) pali svijeće u crkvi. 

"Jesam luda ili se čuje 'Gospodi, pomiluj'? Molim vas!" napisala je korisnica X-a, a drugi su se našalili u komentarima. 

"Nisi, čuje se. Baš me je jučer toliko iznenadilo da sam morao pauzirati, premotati i provjeriti", napisao je jedan, a drugi se nadovezao: "To je sve povezano. Zmajevi su bili u našoj zemlji."

House of Dragan 

"Ja gledam na telefonu epizodu, sjedim na terasi i čujem 'Gospodi, pomiluj'. Pauziram i gledam da nije netko od komšija umro pa ga iznose uz molitvu i tako dva-tri puta dok nisam skontao da je to ustvari u seriji", ispričao je treći.

"Odmah peticija da se naziv serije mijenja u House of Dragan", "I poslije kažu da nismo najstariji narod", "Dokaz da su svi nastali od Srba, pa čak i Westeros" i "Ne može ti ništa nitko, Westerose Republiko", neki su od komentara. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.