Srbin i Crnogorac pomogli ozlijeđenoj gospođi na Hvaru, njihova gesta dirnula mnoge

Foto: Podgorički vremeplov/Instagram

NA INSTAGRAM stranici Podgorički vremeplov javila se jedna turistica koja je podijelila priču o dirljivoj gesti mladića iz Crne Gore i Srbije. Naime, žena je pala na stepenicama i ozlijedila kuk, a u pomoć su joj priskočili mladići koji su svojom gestom dirnuli mnoge. 

Nosili ozlijeđenu ženu na stolici 

"Jedna starija žena se poskliznula na stepenicama i povrijedila kuk. Nije se mogla pomaknuti neko vrijeme zbog stanja šoka i bola, ali kad se smirila, pokušali smo zajedno pronaći rješenje. Hitna pomoć nije bila dostupna u tom trenutku i zabranjen je bio prolazak vozilima rivom u to doba večeri, pa smo se organizirali i dečki iz Crne Gore i iz Srbije su je zajedno odnijeli do autobusne stanice, odakle su je taksisti pokupili i pomogli da dođe do kuće", ispričala je.  

"S obzirom na dinamičnu povijest koju dijelimo na Balkanu i danas prisutne ostatke iste, mislila sam da bi vam možda ova priča bila zanimljiva kao jedan pozitivan primjer ljudskosti prije svega", dodala je u objavi koja je izazvala brojne reakcije. 

"Lijepo je biti čovjek" 

"Bravo, momci","Lijepo je biti čovjek", "Ima ljudi koji imaju srca i nije im bitna ni vjera ni nacionalnost", "Teško je među ljudima naći čovjeka... Svaka čast, momci" i "Dobro se vraća, dobri ljudi", samo su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.