Srbin posjetio Hvar: Komad pizze košta 6.5 €, mi smo ga dobili za 3. Iznenadio sam se

Foto: Instagram

Srpski influencer Luka Stojanović, koji se na društvenim mrežama predstavlja pod korisničkim imenom @mapsofpablo, nedavno je s prijateljima posjetio Hvar. Na TikToku je objavio nekoliko snimki s otoka i otkrio što ga je najviše oduševilo u Hrvatskoj. Ovo im je bio prvi posjet Hvaru te su, kaže Luka, bili jako uzbuđeni.

"Čim smo došli slušao se Grše, naravno. Došli smo trajektom iz mjesta Drvenik. Rezervirali smo dva apartmana u vili u samom gradu Hvaru na nekih 10 minuta pješke od centra. To je fantastična lokacija - mirno je, okruženo prirodom, a opet blizu svemu", ispričao je u videu.

@mapsofpablo malo palmižana hvaaaar, u narednim tiktokovima pričam o najlepšim mestima na hvaru #hvar #putovanja #fyp #fypsrbija #hrvatska #more #2024 #balkantiktok #srbijatiktok #hrvatska🇭🇷 #hrvatskatiktok #vlog #putovanja #spakujse ♬ original sound - MapsOfPablo

"Komad pizze je 6.5 eura, mi smo ga dobili za tri"

Po dolasku su posjetili plažu Pokonji Dol. "Oduševila nas je boja mora. Ležaljke su ovdje oko 50 eura, imate beach bar, plaža je kamenita. Imate čak i masažu na samoj plaži. Cijene su malo jače, ali ne više od Beograda", dodao je.

Luka je na Hvaru s prijateljima otišao u izlazak, gdje su pili koktele. "Obilazili smo nekoliko klubova i super smo se proveli. Nakon toga smo kupili pizzu. Iznenadili smo se jer komad pizze košta 6.5 eura, a mi smo ga dobili za tri", ispričao je. 

Oduševile ga plaže

Luka je s prijateljima posjetio i plažu Mala Stiniva u Jelsi, koja ga je oduševila.

"Je li ovo najsavršenija plaža na Hvaru? Ako mene pitate, definitivno jest. Dolazi se malo teže do nje, ali se definitivno isplati. Jako je mala i ima kućicu koja ju čini autentičnom, baš kao iz filma. Kad smo već kod toga, na ovoj plaži je sniman film Ljeto kada sam naučila letjeti", ispričao je tiktoker.

@mapsofpablo Da li biste posetili ovu plažu? I da li smete da skačete sa stena?💀📍Mala Stiniva #fyp #foryou #srbijatiktok #balkantiktok #hrvatska #plaze #najlepseplaze #fyphrvatska #letovanje #malastiniva #more #putovanja #le ♬ original sound - MapsOfPablo

S prijateljima je posjetio i Paklene otoke. Za tu su priliku unajmili jedrilicu. "Tu ima dosta skrivenih uvala i plaža koje su nerealno lijepe. Prvo smo svratili do Palmižane. Hvarani su toliko ljubazni i dobri domaćini, sve najbolje", naglasio je Luka.

@mapsofpablo p.s. Hvarani su toliko ljubazni i dobri domaćini, sve najbolje 👌🏻#fyp #foryou #fypsrbija #fyphrvatska #jedrilica #hvar #hrvatska #opakleniotoci #jedrenje #more #letovanje #palmizana #spakujse #plaze ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

"Hrvati, zavidim vam što imate ovakvu prirodu"

Naposljetku je posjetio i plažu Malo Zaraće za koju su mu, kaže Luka, svi rekli da ju treba posjetiti. 

"Nalazi se 15-ak minuta automobilom od grada, a do ove plaže možete doći i brodom. Zaista ostavlja bez daha, boje su nestvarne", ispričao je. 

"Hrvati, zavidim vam što imate ovakvu prirodu", zaključio je.

@mapsofpablo danas na redu 📍Malo Zaraće, da li je neko bio? #fyp #fypsrbija #srbija #hrvatska #fypシ #plaze #hvar #dalmacija #letovanje #najlepseplaze #malozarace #fyphrvatska #balkan #balkantiktok #hrvatskatiktok #srbijatiktok ♬ Walking Around - Instrumental Version - Eldar Kedem
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.