Sretna vijest stiže sa švedskog dvora: princeza Sofia postat će majka po četvrti put

Foto: EPA

Princ Carl Philip (41), brat buduće švedske kraljice, prijestolonasljednice princeze Victorije i njegova supruga Sofia ponovno će postati roditelji, i to četvrti put. U izjavi koju je podijelila kraljevska palača na Instagramu piše: "Princ Carl Philip i princeza Sofia imaju veliko zadovoljstvo objaviti da princeza očekuje četvrto dijete."

Izjava je podijeljena uz zajedničku fotografiju para, s Carlom Philipom koji se smiješi u kameru, dok je njegova supruga naslonila glavu na njegovo lice. Također, napisali su da je fotografija zabilježena u Norveškoj.

Trebala bi roditi u veljači sljedeće godine

"Princeza Sofia je dobro, a dijete bi se trebalo roditi u veljači 2025. godine", navodi se u priopćenju palače te su dodali da se ne očekuju promjene u njezinom službenom rasporedu ove jeseni.

Par koji se vjenčao 2015. već ima tri sina, sedmogodišnjeg princa Alexandera, petogodišnjeg princa Gabriela i dvogodišnjeg princa Juliana.

Princeza Sofia je nekoliko puta pozirala obnažena za muške časopise

Podsjećamo, princeza Sofia, vojvotkinja od Värmlanda, najkontroverznija je članica švedske kraljevske obitelji. Dok su se konzervativni Britanci žustro protivili ženidbi princa Harryja s bivšom glumicom, švedski princ Carl Philip oženio se nekadašnjom reality zvijezdom i manekenkom koja je nekoliko puta pozirala obnažena za muške časopise.

Lijepa Sofia sudjelovala je u dokumentarcu In Princess Sofia: Project Playground, u kojemu je govorila o svojem životu u kraljevskoj obitelji u koju je ušla kao pučanka.

Osvrnula se i na Meghan Markle te njezino odstupanje s dužnosti te kazala da ona to nikad ne bi napravila.

"Doista ne bih. Mislim da sam pronašla savršen balans i doista vidim samo pozitivno u svemu što sam prošla kroz sve ove godine pune uspona i padova. Zapravo, velika je prednost što imamo priliku živjeti pomalo u oba svijeta", rekla je princeza.

Brine o nekoliko humanitarnih organizacija

Otkako je članica kraljevske obitelji, Sofia brine o nekoliko humanitarnih organizacija, a najviše je angažirana u udruzi koja se brine o djeci koja su žrtve obiteljskog nasilja.

Javnost je oduševila i tijekom krize s koronom, kada je volontirala u bolnici i pomagala zdravstvenim djelatnicima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.