Srpkinja se udala na šalteru u Las Vegasu i postala hit: "Neće nas pljačkati za salu"

Screenshot: TikTok

MNOGI parovi vjenčanje planiraju mjesecima, a za raskošne svadbe spremni su dignuti i kredit, no Katarina iz Novog Sada i njezin, sada već suprug, odlučili su pojednostaviti stvari. 

Par inače živi u Americi i odlučili su proslaviti godišnjicu veze u Las Vegasu, a kad je pala odluka da se vjenčaju, u roku od dva sata postali su supružnici - bez dugog planiranja, potraga sa salom i velikih troškova. 

 

Vjenčanje na šalteru 

Otišli su do matičara i u prisustvu dva svjedoka vjenčali se na šalteru tako što su podignuli desne ruke i izgovorili bračni zavjet. Katarina nije čak ni nosila vjenčanicu, no na glavi je imala bijeli veo. "U 13h odlučili smo se vjenčati, a u 15h su vjenčali. Neće nas pljačkati za sale i dekoracije!" napisala je Katarina uz video koji je ubrzo postao viralan, a mnogi su pohvalili njihov potez. 

"Predobro, pametan izbor" 

"Moje vjenčanje iz snova, čestitam", "Ma predobro, pametan izbor", "Totalno podržavam. Ni stresa, ni troška, ni sto drugih bespotrebnih stvari", "Radije bih obišao četiri zemlje sa ženom, nego da hranim 600 ljudi koji će poslije ogovarati svakako", "Čula sam da što je manje drame oko vjenčanja, brak duže traje.... Vaš će izgleda doživotno!", neki su od komentara. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.