Srpski fanovi šalju poruke podrške Severini: "Užasno me sram zbog ovog na granici"

Foto/Screenshot: Instagram

NAKON što ju je srpska policija privela na razgovor prilikom prelaska granice, Severina se oglasila i objasnila kako su joj pretresli automobili i ispitivali o Srebrenici te poručila kako "neće ići u Srbiju dok joj je diktator na vlasti". 

Njezina izjava izazvala je burne reakcije Srba, a pjevačica je u Instagram storyjima objavila brojne poruke podrške koje je dobila od obožavatelja iz Srbije. 

"Znači nam da se glas čuje izvan granica" 

"Seve, drugarice, naša, svjetlosti, borkinjo, volimo te i nas je više", poručila joj je jedna, a druga napisala: "Naše javne osobe ne smiju javno istupiti. Hvala za ovo. Znači nam da se glas čuje izvan granica. Žao mi je što sad slijedi medijska hajka, ali valjda će se i ovo jednom završiti." 

"Oprosti u ime normalnih građana" 

"Apsolutna podrška u svakom smislu, za sve borbe u čijoj su osnovi bahatost samoprozvanih moćnika. Integritet je karakteristika rijetkih, ali najjačih, zato ga slabo tko i ima, a Vi ga Severina imate kao planinu. Ostanite zauvijek što ste sad da bar malo radimo ravnotežu u svijetu", "Oprost u ime normalnih građana" i "Veća Srpkinja od Srba", pisali su. Pogledajte poruke podrške koje srpski fanovi šalju Severini. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.