Štand koji je oduševio posjetitelje na InDizajn sajmu: "Ovo morate vidjeti!"

Foto: Press

"Vaš štand zbilja izgleda kao dom", rekla je oduševljeno Marija Nikšić, blogerica i influencerica pratiteljima poznata kao @ormarija, razgledavajući Prima štand na InDizajn sajmu. Najpoznatiji sajam interijera u Hrvatskoj otvorio je svoja vrata prvog petka u listopadu, a mnogi zaljubljenici u interijere i modernu estetiku požurili su razgledati novitete i ponudu na više od 5000 kvadrata.

"Osvojili su me dizajn i boja modularne garniture Madeira, baš bi se uklopila u moj dom. Prati modernu crtu i jako je udoban. Baš uređujem svoj dom i odlučila sam se pratiti neutralne tonove", otkrila je Marija koja je bila među prvim posjetiteljima Prima štanda.

Moderan namještaj, atraktivne dekoracije, zidovi u popularnoj bordo boji okruženi prirodnim zelenilom čine ovogodišnje izdanje Prima grupe pravim pogotkom. Štand se prostire na više od 140 kvadrata, a već u prvim satima sajma InDizajn štandom je prošlo nekoliko stotina ljudi.

Neka vaš dom procvate

Prima je predstavila svoju novu kolekciju namještaja vlastitog dizajna i proizvodnje s naglaskom na novu kolekciju kuhinja, blagovaonica, garnitura i ormara. Glavna poruka "Neka vaš dom procvate uz novu kolekciju Prima namještaja" krasi fotokutak okružen instalacijom procvale zelene krošnje, upotpunjene deblima, mahovinom i ogledalom koje kutku za fotografiranje donosi novu dimenziju.

U zelenom fotokutku okinite fotografiju i sudjelujte u Prima nagradnom natječaju "Nasmiješi se i osvoji 1.000 € u samo 5 koraka!" Najkreativnija fotografija osvaja poklon bon za kupovinu namještaja u vrijednosti 1000 €, a dvije fotografije koje budu u užem izboru osvojit će poklon bon od 500 € i 100 €. Proglašenje pobjednika je na Prima Instagram profilu @prima_namjestaj 8. listopada 2024. godine, a više pročitajte u pravilima nagradnog natječaja.

Najbolje izdanje ikad

Influenceri, posjetitelji i struka složni su u tvrdnji da Prima nikada nije imala bolji štand na InDizajn sajmu.

"Prima se zaista uspješno rebrendirala posljednjih godina, prati trendove i u Primi se danas mogu naći dobri komadi namještaja, modernog dizajna po povoljnim cijenama", rekla je Tina Biloglav, @tina_biloglav omiljena arhitektica na Instagramu, dok je influencericu Ivu Horvat, @beaditon, posebno oduševio sam dizajn štanda.

"Bordo je boja sezone, a vi ste dokazali da osim u modi, odlično izgleda i u interijerima", rekla je pohvalivši zidove obogaćene bordo bojom i brendirane Prima linijskim patternom koji podsjeća na godove te simbolizira vlastiti dizajn i hrvatsku proizvodnju Prima namještaja.

Namještaj koji oduševljava

Dvadesetak komada najmodernijeg namještaja iz nove Prima kolekcije izloženo je u dva različita ambijenta koji posjetiteljima sajma InDizajn pruža inspiraciju za uređenje vlastitog doma.

U prvom, centralnu poziciju ima kuhinja po mjeri Stela s MDF frontama u dekoru kašmira, upotpunjena stolom Avola te stolicama Altea u sivoj tkanini uz koje sjajno pristaje zelena modularna garnitura Valencia.

Zvijezda drugog ambijenta je kuhinja po mjeri Liberta Next u crnim mat dekorima s detaljima u hrastu, uz koju je izložen Lamer, blagovaonski stol od hrasta u tamnoj obradi te stolice Brigita. Interijer upotpunjuje modularna garnitura Maderia u bež tkanini koja je mnogim posjetiteljima predmet žudnje.

"Mene su oduševile boje, posebno ovaj zeleni interijer, veliki sam fan. Jako mi se sviđaju nove Prima modularne garniture Valencia i Madeira. Volim tu pažnju posvećenu detaljima, poput ukrasnog šava na rubu koji mi je odmah zapeo za oko", istaknula je influencerica Ines Šitum, @more_less_ines, oduševljena modularnim garniturama iz nove Prima kolekcije, dok je Maja Bešenić poželjela ponovno renovirati kuhinju.

"Mislim da mi je vaša kuhinja po mjeri Stela najljepša koju sam ikad vidjela. U svom domu imam novu kuhinju, ali rado bih ju zamijenila za Stelu", rekla je influencerica Maja, poznata po Instagram profilu @mycroatianhome.

Čeka vas 7.000 € za opremanje doma

Dodatni razlog za posjetu Prima štandu je i velika nagradna igra "Opremi dom uz InDizajn". Svi posjetitelji InDizajna po ulasku u Arenu Zagreb dobiju kupon za nagradnu igru. Trebaju ga ispuniti i ubaciti u veliku kutiju na Prima štandu. Glavna nagrada je poklon bon od 7.000 € za opremanje doma u Prima salonu na Jankomiru. Ostaje još samo vidjeti kome će se osmjehnuti sreća! Izvlačenje nagrade održat će se u nedjelju, 6.10., u 19 sati.

Posjetite i vi InDizajn sajam interijera od petka do nedjelje, od 10 do 20 sati i nadahnite se novom Prima kolekcijom!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.