Stanković najavio da u Nedjeljom u 2 dolazi Josipa Lisac. Gledatelji: Odličan izbor

Screenshot/Foto: HRT/Antonio Ahel/AtaImages/PIXSELL

U drugu ovosezonsku epizodu HRT-ovog talk-showa Nedjeljom u 2 stiže glazbena diva Josipa Lisac. Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije, najavio je gošću.

"Ljubav prema domovini nam je tema već 24 godine. U nedjelju je samo malo proširujemo. Ljubav. Gošća Josipa Lisac. U emisiji pogledajte priloge o istospolnom paru iz Osijeka te bračni par Puljek koji je 60 godina u braku", piše na Facebook stranici emisije.

Ispod se nanizalo mnoštvo komentara. "Tema svih tema", "Može Josipa, legenda, koji kriterij za gostom ovim je udovoljen", "Josipi se jako veselim, odličan izbor", reakcije su gledatelja.

No bilo je i kritika. "Ma nešto mi nije jasno. Gdje su te senzacionalne promjene? Ja sam se iskreno ponadao i veselio, možda sam nešto pobrkao", "Hoćete li otpjevati himnu?" pisali su gledatelji.

"Okrećemo novi list"

Podsjetimo, Stanković je promijenio tematiku emisije - Nedjeljom u 2 više nije politički talk-show. 

"U novoj sezoni ostaju termin, voditelj i studio, a sve drugo će biti drugo. Nakon četvrt stoljeća okrećemo novi list ili za mlađe generacije - stišćemo novi klik. Gdje će nas to odvesti, tko zna, ali veselim se tom putovanju i zovem vas na to putovanje! Želim napraviti emisiju nakon koje će se gledatelj osjećati dobro", rekao je.

Gledatelji prvom epizodom nisu bili oduševljeni. 

"Od jedine relevantne političke emisije do emisije za mozaični program HRT 3", "Toliko je bilo zanimljivo da sam zaspala na pola emisije. Velike najave, a ono ništa", "Nikad dosadniju emisiju nisam gledao", "Uvijek sam pratila NU2, ovo danas je katastrofa", "Nisam siguran da je ovo pogođeno. Što je falilo emisiji zadnjih godinu, dvije? Izgubit ćete na gledanosti", "Ne vjerujem da će ovo potrajati u ovakvom formatu", neke su od kritika gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.