Stanković o kritikama zbog NU2: Svi se digli na noge, a tek bile dvije emisije

Screenshot: HRT

Aleksandar Stanković odgovorio je na kritike zbog promjena u emisiji Nedjeljom u 2.

"'Ne borim se jer sam se umorio, depresivan sam i kupio me Plenković.' To tvrde oni kojima se ne sviđa novi smjer Nu2. Sve je točno osim ovog o depresiji. Otkud to? Nisam uopće depresivan jer vidim da su se svi digli na dve zadnje oko toga valja li nam srednja škola, valjaju li nam pederi, valja li nam mržnja, ili ljubav, a bile su samo 2 emisije. OK, teme malo jesu priglupe (mislim da će nam sljedeća biti anksiozna djeca), al ko što se vidi iz ovog posta bavljenje glupošću nije mi strano", poručio je Stanković uz fotografiju HRT-ove novinarske iskaznice.

"Ne borim se jer sam se umorio, depresivan sam i kupio me Plenković." To tvrde oni kojima se ne sviđa novi smjer Nu2....

Objavljuje Aleksandar StankovićPonedjeljak, 7. listopada 2024.

"Budimo realni, tražimo nemoguće: da ti svaka emisija bude intenzivna, nepredvidiva i ljudska kao ova s Josipom Lisac", "Sjajna emisija. Fantastična gošća. Javna televizija u punom smislu riječi, sadržaja i funkcije", pisali su mu u komentarima oni zadovoljni promjenama u novoj sezoni.

Podsjećamo, krajem rujna počela je nova sezona HRT-ove emisije Nedjeljom u 2. Urednik i voditelj emisije Aleksandar Stanković tad je najavio da nova sezona donosi velike promjene. Nedjeljom u 2 od ove sezone više nije politički talk-show.

Stanković se miče od politike

"Nakon 24 godine došlo je vrijeme da se promijeni karakter emisije. Nedjeljom u 2 više neće biti politički talk-show. Razgovarat ćemo i dalje o relevantnim društvenim fenomenima, ali bez premijera, predsjednika i sabora u glavnoj ulozi", rekao je. 

"Odmak od politike moja je ideja, nitko me nije natjerao na to, ali odlučio sam u drugom dijelu svoje karijere pokušati dati nešto više ovoj zajednici od pukog istjerivanja istine s političarima", dodao je.

Stanković je ranije rekao da u novoj sezoni ostaju samo "termin, voditelj i studio, a sve drugo će biti drugo". "Nakon četvrt stoljeća okrećemo novi list ili, za mlađe generacije, stiskamo novi klik. Gdje će nas to odvesti, tko zna, ali veselim se tom putovanju i zovem vas na to putovanje! Želim napraviti emisiju nakon koje će se gledatelj osjećati dobro", rekao je.

Posljednja emisija, s gošćom Josipom Lisac, izazvala je najviše pozornosti jer se u njoj govorilo o ljubavi. U sklopu emisije, u kojoj je gostovala pjevačica Josipa Lisac, prikazan je petominutni prilog Maje Sever i Branke Suvajac Ljubičić pod naslovom Dva muškarca koja se vole.

Kardiolog Aleksandar Kibel i njegov suprug Ivan Ptičar Kibel iz Tenja podijelili su svoju ljubavnu priču s gledateljima emisije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.