Stela Rade objavila fotku s Baby Lasagnom: "Hvala što si bio na mom nastupu"

Foto: Facebook

Pjevačica i harmonikašica Stela Rade objavila je fotografiju s Baby Lasagnom. U objavi je dodala da je u Umagu i da je Lasagna došao na njezin nastup.

"Marko, najveće hvala što si došao i prisustvovao mom nastupu. Nije mi palo na pamet da te tražim sliku jer sam vidjela koliko te ne puštaju na miru. Kad su nas već uslikali, a ja ti nisam stigla reći sve što sam htjela, imam potrebu zahvaliti se i ovim putem pa još jednom podsjetiti ljude kakav si čovjek prije svega. Trebao si se desiti ovom svijetu, ovom vremenu, glazbi. Bog će ti dati da pronađeš mir u kaosu koji te snašao i da zauvijek voliš život koji živiš. Da ostaneš takav kakav jesi", poručila je Stela u opisu objave.

Marko, najveće hvala što si došao i prisustvovao mom nastupu. Nije mi palo na pamet da te tražim sliku jer sam vidjela...

Objavljuje Stela RadePetak, 26. srpnja 2024.

Podsjetimo, Stela se prijavila na Doru s pjesmom Balkan pop, ali se nije uspjela plasirati na natjecanje. Pjesmu je objavila nakon što je ovogodišnja Dora završila, a brojni su komentirali kako je zaslužila sudjelovati na natjecanju. Dobila je brojne pozitivne komentare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.