Stigli na maturu u beogradsku školu odjeveni u kostime - Teletubbiesa

Foto/Screenshot: Instagram

DRUŠTVENIM mrežama širi se fotka ekipe koja se pojavila ispred Pete beogradske gimnazije u Srbiji u kostimima - Teletubbiesa. 

Dečki su se prošetali ulicom i spremno pozirali te tako privukli pažnju prolaznika, ali i izazvali brojne komentare na Instagramu. Naime, nekima je zasmetalo što su se pojavili u kostimima likova iz popularne dječje serije. 

"Trebali su obući narodnu nošnju, ovo je cirkus" 

"Umjesto da se mladi natječu u nečem pametnom, oni se natječu tko će ispasti veći debil", "Što su nam budući pravnici Teletubbiesi?", "Nije matura, već cirkus. Užas" i "Ako su već htjeli napraviti nešto ljiepo, trebali su obući narodnu nošnju, ovo je cirkus", neki su od komentara. 

Međutim, bilo je i onih koji se nisu složili s njima. 

"Koji carevi" 

"Koji carevi", "Najvažnije od svega je pozitiva i dobra energija. Lijep provod, momci i djevojke" i "Originalno i prelijepo. Svaka čast, djeco. Dobar provod", komentirali su, a u njihovu obranu stala je i jedna djevojka koja tvrdi da su joj to prijatelji koji su maturante došli ispratiti na maturu. 

"Baš su tužni ovi komentari, na slici su naši prijatelji koji su nas htjeli na kreativan način ispratiti na maturu, što je bilo baš lijepo od njih, a ako ste uspjeli u nečemu ovako bezopasnom i zabavnom vidjeti nešto ružno i to komentirate na društvenim mrežama, onda stavite prst na čelo i razmislite trebate li možda isključiti telefon i početi se baviti nečim u životu", napisala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.