Stihovi koje je Liam otpjevao u hitu One Directiona sad slamaju srca milijuna fanova

Screenshot: YouTube

Stihovi koje je Liam Payne otpjevao u hitu One Directiona Story of My Life preplavili su društvene mreže nakon njegove smrti. "She told me in the morning / She don't feel the same about us in her bones / It seems to me that when I die / These words will be written on my stone", pjeva Liam u uvodu pjesme. 

Dio "čini mi se da će te riječi biti uklesane na mom nadgrobnom spomeniku kad umrem" danas slama srca fanova diljem svijeta koji su upravo zbog tih stihova pjesmu prozvali "zauvijek Liamovom".

@lyrics.foryou._ Story Of My Life - One Direction | Rest in peace Liam 🕊️❤️ #fyp #fypツviral #lyricsongs #songlyrics #musictock #onedirection #1d #onedirectionvideos #storyofmylife #liampayne #rip #onedirectionsongs #liampayne1d ♬ Story of My Life - One Direction
@brugernavn420 1993-2024 🕊️ #onedirection #liampayne #storyofmylife ♬ original sound - 💾

"Oduvijek mi je ovaj dio pjesme teško padao, ali sad... Nikad više ovu pjesmu neću moći slušati na isti način", "Ova pjesma će zauvijek biti Liamova i samo Liamova", "Slomim se kad danas čujem kako izgovara te riječi", pišu fanovi na društvenim mrežama. Mnogi od njih okupili su se i u Buenos Airesu kako bi odali počast britanskom pjevaču te zajedno pjevaju upravo tu pjesmu.

Pjesma je izašla prije 10 godina i na YouTubeu do danas ima preko milijardu pregleda.

Što se sve zna o smrti pjevača? 

Britanski pjevač Liam Payne (31), nekadašnji član One Directiona, preminuo je nakon pada s 40 metara visokog balkona hotela Casa Sur u Buenos Airesu.

Nesreća se dogodila u srijedu malo poslije 17 sati, a liječnici su rekli da mu nije bilo spasa. Svjedoci za američki tabloid TMZ tvrde da se Liam ranije ponašao čudno u predvorju hotela, gdje je navodno nastala snimka susreta s obožavateljicama.

Osoblje hotela pozvalo je policiju neposredno prije nego što je Payne pao s trećeg kata. U hitnom pozivu policija je obaviještena o "agresivnom muškarcu koji je možda pod utjecajem droga i alkohola". Naglasili su i da razbija stvari i hotelsku sobu, a argentinski mediji objavili su fotografije razbijene sobe. 

Payne je nekoliko tjedana boravio u Argentini, gdje je otputovao kako bi podržao bivšeg kolegu iz grupe One Direction, irskog pjevača Nialla Horana, koji je ondje održao koncert. 

S Liamom je neko vrijeme bila i njegova djevojka Kate Cassidy, no dva dana prije njegove smrti vratila se u SAD. Liam je u prošlosti javno govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem i o ovisnostima s kojima se borio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.