Stiže još jedan Boris Hanžeković memorijal, trodnevni svjetski atletski spektakl

Foto: Julien Duval

Zagreb na tri dana postaje svjetsko središte vrhunske atletike. Na tri atraktivne lokacije i ove godine održat će se 74. Boris Hanžeković memorijal koji zasigurno neće propustiti ljubitelji atletike, kao i svi oni željni vrhunske sportske atmosfere čije će fotografije i TV snimke uživo u više od 130 zemalja svijeta, gotovo na svim kontinentima, kao i proteklih godina obići svijet. Odbrojavanje do još jednog atletskog tjedna u kojem nas u petak 6. rujna očekuju muški i ženski skok u dalj na glavnom zagrebačkom trgu u sklopu Zagreb City Challenge, bacanje kugle u subotu 7. rujna na 10. Memorijalu Ivana Ivančića na Gradskim fontanama, te 8. rujna tradicionalni Boris Hanžeković memorijal u Sportskom parku Mladost, već je započelo.

Foto: Julien Duval, Zagreb City Challenge

Zagreb dočekuje brojne osvajače olimpijskih odličja

Na listi imena natjecatelja svake godine nalaze se brojni osvajači odličja, tako će startne liste disciplina i ove godine vrvjeti vrhunskim imenima poput bacača kugle Ryana Crousera, bacačice koplja Haruka Kitaguchi, bacača kladiva Ethana Katzberga i bacačice diska Valarie Allman - sve redom olimpijski pobjednici iz Pariza. Pred domaću publiku stat će na kako kažu, najdražem natjecanju sezone, naša Sandra Elkasević, Sara Kolak, Filip Mihaljević i Filip Pravdica. Već na prvi pogled ovih imena možemo se s pravom pitati - koliko rekorda će biti srušeno ove godine?

Foto: Marko Kiš, BHM Sandra Elkasević

Kao uvertira sjajnom natjecateljskom dijelu, tjedan atletike započet će dodjelom stipendija Atletskog kluba Dinamo-Zrinjevca najperspektivnijim hrvatskim atletičarkama i atletičarima, kao dio društvene odgovornosti i poticanja mladih nada atletike na sportsku izvrsnost, dok će u subotu 7. rujna bit će održana Druga BHM atletska konferencija s nizom zanimljivih panela i predavanja, na koju se moguće besplatno prijaviti za sudjelovanje.

Foto: Julien Duval, BHM dodjela

Ulaznice se ubrzano rasprodaju - požurite po svoju još danas

Da se događanja zagrebačkog atletskog mitinga ne propuštaju znaju oni koji su svoje ulaznice za nedjeljni atletski spektakl već osigurali, jer prema dosadašnjem interesu kao i svake godine, tražit će se ulaznica više. Radi velikog interesa tako je dva tjedna prije događanja zapadna tribina gotovo rasprodana, stoga su na prodaju puštene i dodatne ulaznice za istočnu i južnu tribinu koje su dostupne na poveznici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.