Što je Skibidi Toilet i zašto se toliko priča o njemu?

Foto: Press

AKO STE vidjeli da Michael Bay snima novi film i pomislili "ovo bi moglo biti grozno", niste daleko od istine. Ono što vjerojatno ne znate je o čemu se točno radi. 

Ozloglašena internetska animirana serija Skibidi Toilet, napravljena pomoću Valveovog Source Filmmaker softvera i koristeći assete iz videoigre Half-Life 2 i Counter-Strikea, u pregovorima je da postane film u režiji Michaela Baya.

Bay, koji je režirao blockbustere filmova kao što su Armageddon i Pearl Harbour, navodno je u pregovorima s bivšim šefom Paramount Picturesa Adamom Goodmanom o pokretanju filmske i TV franšize Skibidi Toilet. "Trenutno smo u pregovorima i to kako za televiziju tako i u najranijim fazama razgovora za film. Ali to nam nije krajnji cilj", rekao je Goodman za Variety.

Skibidi Toilet, za one koji ne znaju, iznimno je popularna online animirana serija za koju vjerojatno znate samo ako u obitelji imate barem jednog pripadnika generacije Alfa. U suprotnom postoji velika vjerojatnost da vam je sve ovo prošlo debelo ispod radara.

Serija je prikupila preko 65 milijardi pregleda na YouTubeu, još 15 milijardi na TikToku i sveprisutna je na Robloxu, gdje se nalaze brojni spin-offovi.

Što je Skibidi Toilet? 

Ukratko, to je rasa zlih WC školjki s ljudskim glavama. Predvodi ih G-Toilet, zla WC školjka s glavom G-Mana iz Half-Lifea.

Animirana serija Skibidi Toilet, sada s preko 70 epizoda, prati sve veću ratnu eskalaciju između Skibidi Toileta i raznih ljudi s CCTV kamerama, zvučnicima i TV-ima umjesto glava. U najnovijoj sezoni animacije, G-Toilet se vratio kao G-Toilet 4.0, sada s nizom laserskih topova.

Skibidi Toilet je djelo Alexyja Gerasimova, koji je naveo machinima videe napravljene u Garry's Modu kao ključni utjecaj. Reagirajući na vijest o mogućoj filmskoj franšizi Skibidi Toilet Michaela Baya, kreator Garry's Moda Garry Newman napisao je na X-u: "Ako se film Skibidi Toilet snimi, odreći ću se svog penisa."

A sad kada ste pročitali ovu bujicu rečenica koja vam vjerojatno ne znači apsolutno ništa, slobodno se vratite svojim životima i uživajte u činjenici da vas je Skibidi Toilet manija uspješno zaobilazila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.