Što mislite koliko Keanu Reeves ima godina? Fanovi se šokirali kada su saznali

Foto: EPA

Obožavatelji Keanua Reevesa ostali su iznenađeni nakon što je, tijekom gostovanja u britanskoj emisiji The One Show, otkrio koliko zaista ima godina. Osim njih ni voditeljica showa nije mogla vjerovati.

Dok je razgovarao o svojim filmskim i glazbenim postignućima, Reeves je otkrio: "Pa, ove godine sam napunio 60 godina", na što je voditeljica, šokirana, rekla: "Stvarno? Ne možeš imati 60." Glumac se nasmijao i potvrdio: "Da, imam toliko."

Ubrzo su se počeli nizati komentari njegovih obožavatelja na društvenoj mreži X. "Keanu Reeves ima 60. Izgleda 20 godina mlađe od mene, a ja sam 10 godina mlađi od njega. Nevjerojatno", "Izgleda fantastično za svoje godine", "Smatra li još netko da je Keanu Reeves besmrtan? Čovjek ne stari", pisali su iznenađeni ljudi. 

Keanu Reeves, zvijezda kultnog Matrixa, 2. rujna je proslavio rođendan. Osim sjajnih filmskih uloga, život jednog od omiljenih holivudskih glumaca obilježile su i velike tragedije.

>>Keanu Reeves slavi rođendan, evo zašto ga zovu "najboljim tipom u Hollywoodu"

Teško djetinjstvo

Otac ga je napustio kad je imao samo tri godine, a od tada se s obitelji često selio - promijenio je čak četiri srednje škole, a u to je vrijeme patio i od disleksije. Nakon toga 1993. godine je njegov najbolji prijatelj River Phoenix umro od posljedica predoziranja.

1998. godine zadesila ga je još jedna tragedija - sa svojom tadašnjom curom Jennifer Syme čekao je dijete, no kćerkicu su izgubili u osmom mjesecu trudnoće. To je rezultiralo i prekidom, a samo godinu i pol dana kasnije Jennifer je poginula u automobilskoj nesreći. Zabila se u tri parkirana automobila i na mjestu ostala mrtva.

Keanu je, zbog svega što je doživio na ljubavnom planu, nekoliko puta istaknuo da zato ne želi ozbiljniju vezu ni djecu.

Tko je Keanuova trenutna partnerica?

Sreću je ipak pronašao s Alexandrom Grant (54), s kojom je u vezi godinama. Alexandra je umjetnica i filantropkinja iz Los Angelesa, koja je održavala izložbe po cijelom svijetu. Rođena je u Ohiju, a od završetka koledža Swarthmore 1994. godine bavi se umjetnošću. Tijekom godina njihovo prijateljstvo pretvorilo se u romansu, ali o svojoj ljubavi ne vole govoriti javno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.