Strani mediji: Elon Musk je uhodio Amber Heard, sumnjao je da ga vara

Foto: Profimedia

Osnivač Tesle i SpaceX-a Elon Musk pratio je svoju bivšu djevojku, glumicu Amber Heard. Prema pisanju Daily Maila, Muskovo osiguranje je 2017. godine, dok su njih dvoje bili u vezi, angažiralo privatne istražitelje kako bi pratili što radi tijekom snimanja filma Aquaman u Australiji. Kako pišu strani mediji, nadzor je bio opsežan - uključivao je više operativaca, kao i infracrvene kamere i dronove.

Navodno ju je nadzirao zbog sumnje da ga vara. Angažirao je poznatu australsku tvrtku za istraživanje, specijaliziranu za otkrivanje nevjere u vezama i brakovima. Oni su glumicu nadzirali duže vrijeme, a za njihove usluge navodno je plaćao oko 60 tisuća eura. Istražitelji navodno nisu štedjeli kad su u pitanju bile kamere i dronovi, a u slučaju da ih je uhvatila, pravili su se da su paparazzi.

Musk plakao za Amber

Heard i Musk upoznali su se na snimanju filma Roberta Rodrigueza 2013. Machete Kills, ali par je tvrdio da su samo prijatelji sve dok se on 2016. nije razveo od svoje supruge, a ona od Johnnyja Deppa kojeg je kasnije tužila za zlostavljanje. U kolovozu 2017. pojavile su se glasine da je navodna jednogodišnja romansa para završila.

>>Procurile prijetnje Elona Muska: Spalit ću Warner Bros ako Amber Heard bude otpuštena

Musk je ubrzo nakon toga potvrdio nagađanja rekavši obožavateljima da je prekid bio prijateljski. Iduće godine su se pomirili, ali ni tada nisu uspjeli. Elon je tada zaplakao za glumicom u intervjuu za časopis Rolling Stone.

"Upravo sam prekinuo s djevojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povrijeđen. Ona je prekinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam se truditi da ne izgledam tako", otkrio je u intervjuu tada najbogatiji čovjek na svijetu.

Ubrzo su procurile tvrdnje da je Amber živjela na njegov račun te bila vrlo manipulativna i nasilna, kao i njezine poruke u kojima je priznala kako zapravo nikada nije voljela Muska, već si je njime "popunjavala prazninu" i "ublažavala tugu". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.