Strani mediji: Kralj Charles želi iseliti brata iz skupocjene vile

Foto: Shutterstock/EPA

Kralj Charles želi iznajmljivati vilu Windsor Royal Lodge, koja se nalazi na imanju Windsor, pišu strani mediji. Trenutačno na imanju, čija se vrijednost procjenjuje na 30 milijuna funti, živi njegov brat princ Andrew i njegova bivša supruga Sarah Ferguson.

Charles bi želio ovu vilu s 30 soba iznajmiti za milijun funti godišnje (oko 1.2 milijuna eura), dok Andrew svoj boravak tamo plaća 260.000 funti godišnje (oko 307.000 eura). Strani mediji pišu kako je glavni razlog kraljeve odluke to što je njegov brat poprilično zapustio vilu. Ljudi upućeni u cijelu priču tvrde kako je pravo čudo što s nje već ne otpadaju prozori i cigle. 

"Kralj ne vjeruje bratu"

Princ Andrew u vilu se uselio 2003. godine i po njegovim riječima uložio je sedam milijuna funti u obnovu. No, izvori s britanskog dvora tvrde da kralj ne vjeruje u tu priču jer nigdje na imanju ne vidi taj uloženi novac. 

Britanski mediji navode kako princ Andrew nema namjeru iseliti sa skupocjenog imanja, unatoč tome što mu je Charles ponudio obližnju kuću Frogmore Cottage s četiri spavaće sobe, u kojoj su živjeli princ Harry i Meghan Markle.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.