Student u Milijunašu točno odgovorio na 13 pitanja, nastavlja put do glavne nagrade

Screenshot: HRT

Na početku nove sezone kviza Tko želi biti milijunaš gledali smo nevjerojatan nastup Petra Vrvile, studenta koji je nakon 13 točnih odgovora osvojio 34.000 eura i u idućoj emisiji nastavlja put do glavne nagrade. Emisiju je otvorio student medicine Bruno Hrvoje Aurer, koji je unatoč dobrom nastupu, zapeo na 10. pitanju i napustio kviz s osvojenih 150 eura.

Student PMF-a iskoristio džoker na pitanju o Formuli 1

Petar Vrvilo student je kemije na zagrebačkom PMF-u, u slobodno vrijeme bavi se kvizovima i politikom, a u pratnju je doveo prijatelja s fakulteta. Petra se sjećamo iz prošlogodišnje Superpotjere u kojoj je porazio cijeli tim lovaca, a fantastičnu igru nastavio je i u ovom kvizu.

Šibenčanin je nastupao kao drugi natjecatelj, a nakon sjajne igre, prvi džoker zatrebao mu je tek na 9. pitanju koje glasi "Koji vozač u aktualnoj sezoni Formule 1 nosi startni broj 1?".

Došao do 13. pitanja, nastavlja igru do glavne nagrade

U pomoć je pozvao prijatelja Filipa koji je bio siguran da je osoba koja se traži Max Verstappen. Petar je odlučio poslušati džokera te mu je tako odgovor pod A donio 2.500 eura. Mladi student potom je samostalno i točno odgovorio na iduća tri pitanja, a za novu pomoć džokera odlučio se na visokom 13. pitanju.

"Autor kojeg je stripa pokraj svog potpisa često znao nacrtati malu cigaru?", glasilo je književno pitanje na kojem je Petar prvo iskoristio džoker "pola-pola".

Nakon što su mu ostali odgovori pod C Vragolastog Denisa i pod D Popaja, odlučio se i za posljednji džoker - "pitaj publiku" koja je 85 % glasova dala odgovoru Popaj.

Petar ih je poslušao i osvojio sjajnih 34.000 eura te ga u idućoj emisiji samo dva točna odgovora dijele od osvajanja glavne nagrade.

Bruno Hrvoje ispao na 10. pitanju

Petrovom nastupu prethodio je Bruno Hrvoje Aurer, prvi večerašnji najbrži prst. Ovaj student medicine iz Zagreba kao pratnju je poveo majku, a slobodno vrijeme voli provoditi s prijateljima, na treningu i ponekad igrajući pub kvizove.

Nakon samostalne igre, pomoć džokera Bruno je potražio na 8. pitanju u kojem se tražila godina koja je u gregorijanskom kalendaru prijestupna. Uz pomoć džokera "pola-pola" i odgovora na koji je sumnjao, stigao je do točnog odgovora i nastavio igru.

Mladić je potom zapeo na pitanju iz područja geografije koje glasi "Gdje se nalazi Silfra, roniocima omiljen procjep između Sjevernoameričke i Euroazijske ploče?"

Na spomenutom pitanju u pomoć je pozvao oca Igora koji nije znao odgovor, ali mu je sugerirao da u slučaju nastavka igre odabere pod B Portugal. Iako se dvoumio između odgovora Portugal i Island, Bruno je odlučio poslušati mišljenje svog džokera i nažalost je pogriješio te napustio kviz s osvojenih 150 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.