Studirala je psihologiju i uvijek izbjegavala biti u javnosti. Tko je Eminemova kći?

Foto: Profimedia

Eminem je u četvrtak otkrio da će postati djed. Njegova biološka i najmlađa kći Hailie Jade čeka prvo dijete sa suprugom Evanom McClintockom. 51-godišnji glazbenik sretnu je vijest otkrio u glazbenom videu za svoju pjesmu Temporary. Video sadrži stare kućne snimke njegove kćeri. Eminem je potkraj spota podijelio snimku na kojoj mu Hailie Jade otkriva da čeka svoje prvo dijete.

Koliko godina ima Hailie Jade Scott Mathers?

Hailie Jade rođena je 25. prosinca 1995. Ona je jedino biološko dijete Eminema i njegove bivše supruge Kim Scott. Hailie ima stariju sestru Alainu Marie Scott (31), koja je posvojena. Alainu Scott posvojio je 2002. Njoj je biološka majka pokojna Dawn Scott, sestra blizanka Eminemove bivše supruge Kimberly. Osim nje, posvojio je i Stevie Laine, koju je Kimberly dobila s drugim muškarcem.

Hailie je diplomirala psihologiju na državnom sveučilištu u Michiganu 2018. Prije dvije godine je sa svojom prijateljicom Brittany Ednie počela voditi podcast Just A Little Shady, a onda je kreirala modnu liniju. Hailie se tijekom odrastanja nije često pojavljivala u javnosti.

Kada se Hailie Jade udala?

Hailie Jade se sredinom svibnja udala za dugogodišnjeg partnera Evana McClintocka, a na društvenim mrežama podijelila je fotografije s vjenčanja. "Ovog tjedna sam se probudila kao supruga. Nismo mogli zamisliti bolju i ljepšu proslavu. Toliko je suza radosnica proliveno. Mnogo smo se smijali i tolika ljubav se mogla osjetiti", napisala je tada u opis objave.

Tko je Evan McClintock?

McClintock se ne pojavljuje često u javnosti unatoč povezanosti s tako poznatom obitelji. Ipak, poznato je da su on i Hailie počeli izlaziti 2016. godine. Kao i njegova supruga, McClintock je pohađao Sveučilište Michigan State, gdje su se prvi put sreli, a diplomirao je ekonomiju 2018. godine. Nakon diplome radio je u razvoju softvera kao izvršni direktor za rast u tvrtki Scout.

Govoreći o njihovim zarukama, Evan je otkrio da je tražio Eminemovo odobrenje prošli Božić kada je Hailie Jade slavila rođendan. "Samo sam ga pratio dolje i, srećom, bio je tamo, spremao tvoju tortu pa sam ga pitao", podijelio je Evan u Hailienom podcastu Just a Little Shady.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.