Submarining je nova, pomalo jeziva stvar koju vam partner može napraviti ako je totalni kreten

Foto: Instagram

ČINI se da se svakih mjesec dana pojavi novi zabrinjavajući trend u vezama, a nakon ghostingacushioninga i benchinga, moramo brinuti i zbog submarininga. Osim o tome kako se ponaša naš partner, moramo paziti i na različite nazive za različita ponašanja. Nekad se to zvalo "prestao mi se javljati", danas se zove "ghosting".

Novi naziv je submarining, no nije uzbudljiv samo zato što spominje podmornice. Poznato vam je da podmornice nekad nestanu bez traga, ali onda ponovno izrone nekoliko tjedana ili mjeseci kasnije? U ovom slučaju podmornica je osoba s kojom se viđate.

Kako piše Metro, najprije se viđate s nekim i sve izgleda dobro, sve dok vam se ta osoba ne prestane javljati i nestane bez ikakvog objašnjenja.

Nekoliko mjeseci kasnije opet vam se počne javljati putem poruka, kao da se prije toga baš ništa nije dogodilo. Možda vam odgovara na poruku koju ste poslali prije tri mjeseca.

Bez obzira na razloge zbog kojeg to čine, takvo ponašanje je pomalo zabrinjavajuće, i očito se dovoljno često ponavlja kad je dobilo svoje ime. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.