Supruga Dominika Livakovića podijelila obiteljske fotke, pažnju privukao mali Joakim

Foto: Instagram

HELENA Livaković, supruga vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića, početkom siječnja rodila je njihovo prvo dijete, dječaka Joakima. Sada je razveselila svoje pratitelje novom objavom na Instagramu, gdje je podijelila lijep trenutak pozirajući u dvorištu s malim sinom.

Dok su uživali u obiteljskom okruženju, društvo im je pravio i njihov pas Cruz.

Helena je uz objavu napisala "Moja ekipa", a pratitelji su je preplavili komplimentima poput "Slatki ste", "Najljepša ekipa" i "Predivni".

Skrivala je trudnoću

Mnoge je iznenadila vijest da su nogometaš i njegova supruga postali roditelji s obzirom na to da su trudnoću uspjeli sakriti od javnosti pa gotovo nitko nije ni znao da je lijepa Zagrepčanka u drugom stanju. 

Ljubavna priča Dominika i nje počela je 2017. godine, a bili su dobri prijatelji i prije toga. Zaručili su se 2021. godine, a vjenčali su se u lipnju 2022. u katedrali sv. Stošije u Zadru. Svadbeno slavlje nastavilo se u Petrčanima. Inače, lijepu Helenu su zbog sličnosti sa suprugom princa Harryja prozivali i "hrvatskom Meghan Markle".

Početkom srpnja, Dominik i Helena krstili su Joakima, a fotografije s ceremonije objavila je menadžerica Vatrenih Iva Olivari. "Samo ljubav", napisala je u opisu objave. Dječaku su krsni kumovi bili Domagoj i Ivana Vida.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.