Šušnjara o nasljednici u Magazinu: "Znam da je Tonči imao 2-3 cure koje je testirao"

Foto: Instagram

Andrea Šušnjara broji zadnje dane u Magazinu. Večeras nastupa u Splitu, posljednji put s bendom u tom gradu, a nakon toga čeka je još samo nastup u Bjelovaru, i to je to. Završava njena skoro 15-godišnja povijest s Magazinom.

Za Slobodnu Dalmaciju osvrnula se na svoju nasljednicu.

"Znam da Tonči ima 2-3 cure koje je testirao. Čini mi se da znam koju je odabrao, naravno, ne mogu vam to kazati. Savjet je samo da ostane svoja i da se ne promijeni puno kad dođe u Magazin", rekla je. 

"Vjerojatno ćete u 11. mjesecu saznati"

"Vjerujem da ćete uskoro, vjerojatno već u 11. mjesecu, doznati tko će me zamijeniti, pošto uskoro ulazim u studio snimiti svoju prvu pjesmu (ako ne računamo Noah), a i grupa će s mojom nasljednicom predstaviti novu pjesmu. Sigurna sam da će opravdati ukazano povjerenje Tončija Huljića, vjerujem mu, on je na kraju krajeva taj koji je Magazin održao sve ove godine na životu. Tako da nimalo ne sumnjam u njegov izbor", dodala je.

Njoj će pjesme za solo karijeru i dalje nastaviti raditi Vjekoslava i Tonči Huljić, a prvi samostalni koncert odradit će u Splitu za vrijeme Adventa.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.