Svadba godine u Dubrovniku: Stigli prvi uzvanici, otkriveni detalji ceremonije

Foto: Instagram

Prvi uzvanici dubrovačkog vjenčanja godine počeli su pristizati u Grad. Liam Stewart, hokejaš i sin glazbenika Roda Stewarta, u Gradu će se vjenčati s dugogodišnjom partnericom Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine. Par se trenutno nalazi u Dubrovniku gdje završavaju posljednje pripreme za svadbu, a Nicole je na Instagram Storyju podijelila objave uzvanika koji su od jučer počeli stizati u Hrvatsku.

"Ovdje smo zbog Stewarta", našalili su se neki od njih. Nicole je prijatelje odmah povela i u obilazak Grada.

Detalji svadbe

Dubrovački dnevnik piše da će Nicole i Liam prirediti zabavu dobrodošlice u Vrtu palmi, terasi luksuznog hotela, s pogledom na Grad. Na ovoj lokaciji česte su ljetne zabave, vjenčanja i koncerti. Upravo u Vrtu palmi party dobrodošlice za svoje uzvanike priredili su Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car.

Par će, pišu, vjenčati pater Mirko Nikolić. Nakon što odrade crkveni obred mladenci i uzvanici popet će se na tvrđavu Lovrjenac, gdje je do dva sata u noći planirana zabava. Od uzvanika se očekuje formalni kodeks odijevanja, ali mladenci su uzvanicima skrenuli pozornost na oko 250 skalina koje će morati svladati, a posebno su upozorili uzvanice da izbjegnu visoke stiletto potpetice.

I Roda Stewarta dovela na ljetovanje u Hrvatsku

Nicole Artukovich ljeta već godinama provodi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su, otkrila je ranije, njeni baka i djed pobjegli u Ameriku. 

"Moj djed pobjegao je od komunističkog režima 1953. na ovom brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste", napisala je svojedobno na Instagramu.

>>Snaha Roda Stewarta šetala Zagrebom s crnom beretkom i grbom s prvim bijelim poljem

Nicole ima i tetovažu grba s prvim bijelim poljem.

U Hrvatskoj je kupila i vjenčanicu s potpisom Alexandre Dojčinović. 2020. u Hrvatsku je na ljetovanje dovela i Roda Stewarta. Čitava obitelj provela je tjedan dana na dalmatinskoj obali obilazeći Hvar, Dubrovnik i Krku. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.